Kami nguji pelindung layar pikeun Apple Watch Spigen PRO FLEX EZ FIT

Apple Watch mangrupikeun alat anu ngabéréskeun, kumaha waé anjeun ati-ati, sareng gelas tampilan anjeun mangrupikeun barang anu hipu anu tiasa digoréng kalayan gampang. Éta sababna pencegahan langkung saé tibatan ngubaran, sareng kami nguji panyalindungan ieu ti Spigen anu pamasanganana mangrupikeun murangkalih.

 

Kami biasa nempatkeun pelindung layar dina iPhone kami, tapi pikeun Apple Watch kami, anu langkung rentan nampi ditiup, urang biasana henteu émut sareng ngan nalika parantos rusak maka urang sadar. Saha anu henteu acan pencét Apple Watch nalika ngalangkungan pigura panto? Atanapi anu henteu acan ngikis dina témbok? Dina kahirupan sadidinten aya seueur momen-momen anu smartwatch urang ngagaduhan résiko ngarusak bagian na anu paling lemes: gelas pelindung layar, sareng perbaikan henteu murah pisan. Janten upami anjeun salah sahiji jalma anu nempatkeun pelindung layar dina iPhone anjeun, anjeun kedah émut ogé nempatkeunana dina Apple Watch anjeun.

Kit protéktor layar Spigen Apple Watch

Kit panyalindungan ganda

Pakakas panyalindungan PRO FLEX EZ FIT Spigen's ngagaduhan sababaraha kaanehan anu ngajantenkeun kami mutuskeun pikeun sanés pikeun merek anu sanés. Mimiti, éta Spigen sareng kuring parantos tiasa nyobian seueur pelindung iPhone tina merek, anu umumna ngantep kuring rada wareg. Pikeun ieu urang kedah nambihan yén dua pelindung sumping dina Kit, janten kuring terang dina sababaraha bulan kuring hoyong ngarobih, kuring henteu kedah mésér anu sanés, tapi kuring ngan saukur bakal nyandak anu kuring gaduh cadangan dina kotak. Sareng terakhir tapi sanésna, éta kalebet sistem panempatan anu saderhana, bahkan pikeun panangan ageung, janten anjeun moal hariwang yén éta salah sareng kedah miceun éta.

Anu kalebet dina kotak nyaéta kaén microfiber, ngawelah pikeun mencét, basa pikeun gampang disumbangkeun, dua pelindung, dua tisu pembersih, sareng opat stiker pikeun ngaluarkeun partikel debu. Dina kode QR ieu dihubungkeun sareng pidéo dimana anjeun tiasa ningali pamasanganana, tapi pikeun éta Kami parantos nyiptakeun pidéo nyalira anu tiasa ditingali dina awal tulisan. Mangrupikeun prosedur anu saderhana, anu upami anjeun nuturkeun léngkah anu kuring jéntrékeun anjeun bakal mastikeun hasil anu langkung saé tibatan optimal, tanpa gelembung sareng pelindung anu sampurna ditempatkeun.

Apple Watch nganggo pelindung layar

Di dieu anjeun tiasa ningali pelindung anu parantos disimpen dina Apple Watch kuring. Anjeun tiasa tingali yén éta adaptasi sampurna kana ujung anu melengkung tina Apple Watch, sareng anjeun bieu tiasa ningali pelindungna dina ujung gelas. Dina sapopoe, anjeun henteu perhatoskeun, sanés anjeun ogé saha waé, sareng éta penting supados henteu bosen pelindung sareng akhirna ngaleungitkeunana. . Kuring bahkan henteu terang bédana nalika kuring ningali layar dina siang siang, sanaos di dieu kedah dicatet yén Apple Watch Series 6 parantos ningkat aspek ieu sakedik.

Apple Watch nganggo pelindung layar

Kuring ngantepkeun anjeun nyalira ngahargaan hasil akhir. Modél ieu khusus pikeun Apple Watch Series 6 44mm, ogé cocog sareng Apple Watch SE 44mm, tapi aya ogé modél khusus pikeun 40mm, ogé pikeun Apple Watch Series 4 sareng 5. Pangalusna sadaya, hargana: pikeun € 12,99 anjeun ngagaduhan kit panyalindungan layar dobel dina Amazon. Anjeun gaduh tautan pikeun masing-masing modél ieu:

  • Apple Watch Series 6 / SE 44mm (link)
  • Apple Watch Series 6 / SE 40mm (link)
  • Apple Watch Series 4/5 44mm (link)
  • Apple Watch Series 4/5 40mm (link)
Spigen PRO FLEX EZ FIT
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
12,99
  • 80%

  • Spigen PRO FLEX EZ FIT
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
    Penerbit: 100%
  • Bérés
    Penerbit: 100%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 100%

Naros

  • Pamasangan saderhana
  • Dua pelindung kalebet
  • Tanpa mangaruhan touch atanapi visi layar
  • Praktis teu hargana

Kontra

  • Ati-ati upami anjeun nganggo bantalan pelindung, éta panginten henteu cocog

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tito cenahna

    Diuji, saderhana pisan, sadayana saé pisan sareng ……… saatos 2 dinten dikupas tanpa alesan anu jelas

    Dilaporkeun ka Amazon sareng artos uih deui pikeun kualitas goréng
    Aya koméntar sareng poto dina Amazon ngeunaan éta, sababaraha di antaranya mundur artos artos dikaluarkeun deui. Sapertos milik kuring
    .
    Sareng anéh sabab SPIGEN ngagaduhan kualitas anu saé pisan dina kasus sareng kristal, aranjeunna niron aranjeunna sareng sadayana, tapi dina hal ieu sareng pendapat kuring sareng anu sanésna henteu. Abdi nganggo sadayana SPIGEN

    Wasalam

  2.   Paco L cenahna

    Jigana teu aya bedana antara pelindung 6 sareng séri 4, ku sabab kitu duanana cocog. Saur Amazon parantos nempatkeun dua produk anu béda supados henteu ngaco pembeli. Hatur nuhun kana tulisan Luis.