Kami raffle 5 lisénsi pikeun Infuse Pro 6

 

Infuse pastina mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna pikeun playback multimédia dina alat Apple urang, boh iPad, iPhone atanapi Apple TV. Pamaén multimédia anu sampurna ngagabungkeun éstétika anu ati-ati pisan sareng sampul sareng inpormasi ngeunaan pilem sareng séri anu sayogi, dibarengan kasaluyuan sareng sacara praktis format naon waé. anu tiasa ditepikeun ka anjeun.

Versi anyar, Infuse 6, sayogi pikeun sababaraha dinten, hadir sareng berita anu menarik sareng berkat pamekar na anu tiasa ayeuna Kéngingkeun hiji lisénsi tina lima anu kami raffle pikeun muka konci sadaya fitur Pro tina aplikasi hebat ieu. Naha anjeun hoyong kéngingkeunana? Nya, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu.

Infuse 6 parantos nomer hiji diantara aktip pamuter média pikeun ios sareng tvOS salami sababaraha taun ayeuna. Mampuh maénkeun ampir format pidéo anu anjeun tiasa mendakan (MKV, MP4, AVI, ISO, DVD, BDMV, sareng seueur deui anu sanés), kasaluyuan sareng Google Drive, OneDrive, Box, Dropbox komo iCloud (henteu langsung) pikeun baranahan sadayana anu anjeun simpen dina méga, desain anu pikasieuneun dimana anjeun tiasa ningali sadaya inpormasi pilem sareng séri anu anjeun atos disimpen kalayan panutup kualitas luhur sareng deteksi metadata otomatis, komo kamungkinan ngagunakeunana salaku klién Plex .

Harga aplikasi nyaéta € 27,99 (Infuse Pro 6 dina ieu link), valid pikeun iPhone, iPad sareng Apple TV, sanaos anjeun tiasa nyobian éta gratis (Infuse 6 in link ieu) sareng modél langganan bulanan, taunan sareng hirup anu ngajamin anjeun ngapdet salamina. Hatur nuhun ka pamekar Infuse, kami milih lima lisénsi Infuse Pro 6, Kalayan anjeun tiasa nganggo sadaya fungsi aplikasi bari henteu kedah mayar jinis biaya tambahan. Pikeun menangkeunana anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

  • Tuturkeun iPhone News Dina twitter (@a_iPhone)
  • Retweet tina tweet tulisan ieu dina Twitter (link)
  • Bales kana tweet anu sami nyebatkeun @a_iPhone

Anjeun gaduh dugi ka Salasa, 2 April jam 23:59 wengi pikeun ngiringan ngiringan ngiringan ngiringan ngiringan ngiringan ngiringan ngiringan ngiringan ngiringan ngiringan ngiringan ngiringan ngaraos. Kami bakal ngumumkeun anu meunang dina Twitter sareng dina tulisan ieu énjingna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   psycho_pata cenahna

    Tungtungna, saha anu meunang undian?