Kanex GoPower Watch, batré pikeun iPhone sareng Apple Watch

Salaku dinten anu kapengker kuring ngawartosan anjeun ngeunaan pilihan anu aya pikeun ngahindaran kehabisan batré dina iPhone kami nalika kami jauh tina colokan, tungtungna kuring mutuskeun pikeun milarian alternatif éta anu ngamungkinkeun kuring ngecas dua alat éta. sok angkat sareng abdi: iPhone sareng Apple Watch kuring. Sareng upami éta ogé tiasa dilakukeun kalayan sahenteuna kabel, sadaya langkung saé. Ieu pisan batréna Kanex "GoPower Watch" anu sampurna, langkung alit tibatan dompét naon waé sareng kapasitas anu cekap pikeun ngeusi ulang iPhone sareng Apple Watch anjeun. tanpa aya masalah.

Éta mangrupikeun batré éksternal kalayan kapasitas 4000mAh, anu ngamungkinkeun anjeun ngeusi ulang Apple Watch anjeun dugi ka 6 kali, atanapi iPhone sareng Apple Watch anjeun sakaligus. Anjeun bahkan tiasa ngémutan kamungkinan ngagunakeunana salaku carjer perjalanan anu dicolokkeun kana sambungan listrik, sabab éta masihan prioritas pikeun ngeusi batre alat sateuacan ngeusi ulang batré internalna. Pikeun Apple Watch anjeun moal butuh kabel naon waé, tapi pikeun iPhone anu anjeun lakukeun, sabab éta kalebet stop kontak USB pikeun nyambungkeun kabel, anu ogé ngamungkinkeun anjeun ngeusian ulang alat naon waé nganggo kabel anu cocog na. Batréna dieusi deui hatur nuhun kana kabel microUSB.

Salaku indikator batré anjeun gaduh opat lampu LED biru salaku bunderan anu ngurilingan tombol daya tina carjer anu nunjukkeun batréna sésana, masing-masing ngagambarkeun 25% tina total kapasitas. Operasi anu anjeun tiasa bayangkeun henteu rumit teuing: tempat Apple Watch dina disk ngecas, atanapi sambungkeun alat kana USB tina carjer, teras pencét tombol daya.

Sugan pikeun kéngingkeun catetan 10 éta henteu ngagaduhan kabel kilat anu diintegrasikeun dina carjer anu ngamungkinkeun anjeun leres-leres ngical aksesoris sanésna salian ti carjer, tapi sanaos kasulitan minimal ieu mangrupikeun beuli anu disarankeun pisan. Anjeun tiasa lebet kana Amazon sakitar € 115.

Pendapat editor

Lalajo GoPower
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
115 €
  • 80%

  • Lalajo GoPower
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • kapasitas
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%

Naros

  • Desain kompak sareng praktis
  • Disk ngecas Apple Watch kalebet
  • Kapasitas anu cekap pikeun iPhone sareng Apple Watch
  • Indikator muatan sésana

Kontra

  • Kabel kilat diperyogikeun
  • Henteu cocog sareng modeu Nightstand pikeun Apple Watch

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.