KardiaBand ogé ngamungkinkeun anjeun nyandak ECG sareng Apple Watch anjeun

Apple Watch Series 4 mangrupikeun Smartwatch munggaran anu tiasa anjeun mendeteksi arrhythmia anu penting hatur nuhun kana salah sahiji novel anu paling penting na: ECG internal. Noél makuta na sareng berkat sensor di handapeun anjeun tiasa ngarékam éléktrokardiogram anjeun nyalira dina 30 detik waé, hal anu nyésa urang sadayana anu ningali presentasi Apple ku sungutna kabuka.

Nanging, parantos lami aya téknologi anu sami pisan anu ngamungkinkeun hal anu mirip pisan. Mangrupikeun aksésori anu disimpen dina tali Apple Watch anjeun ngamungkinkeun anjeun ogé ngarékam ECG dina waktos anu sami. Disebut KardiaBand, éta ti AliverCor sareng kami ngajelaskeun persis kumaha jalanna sareng harga na.

KardiaBand mangrupikeun aksésori éta Éta narik perhatian kuring langkung ti dua taun ka pengker, nalika kuring masangkeun ulasan ieu ti aksésori sanés ti perusahaan anu sami, AliveCor Mobile ECG, ayeuna disebat KardiaMobile. Dina waktos éta masih dina tahap pamekaran, sareng kami nuturkeun jejak na kusabab éta leres-leres mangrupikeun alat anu dituju pisan tinggi. Parantos dina bulan Nopémber 2017 kami nyarios kumaha éta ngagaduhan persetujuan FDA en Artikel ieu. Sareng ayeuna, saatos ngenalkeun Apple Watch Series 4, kawéntarna parantos ngalobaan dugi ka tak terhingga. Naon anu dilakukeun ku KardiaBand?

Sabenerna, talina ngan ukur "hiasan", kumargi alatna nyalira nyaéta sensor logam pasagi anu anjeun tingali dina gambar, sareng éta kalebet sadaya téknologi anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun ECG, kalebet batré anu ngagaduhan otonomi 2 taun (sigana mah éta bakal gumantung kana kumaha anjeun ngagunakeun alat). Ku némpél sénsorna salami 30 detik anjeun tiasa ngarekam ECG anu disatujuan ku FDA pikeun ngabédakeun antara normal sareng Atrial Fibrillation (AF), arrhythmia paling umum. Teu aya jinis sambungan sareng arloji, data dikirimkeun ku ultrasound kana mikropon jam tangan sareng aplikasi anu dipasang di dinya (sareng dina iPhone anjeun) anu tanggung jawab nafsirkeunana sareng ngarobih kana tilas ECG anu kacatet .

Dina cara nu sami kajadian sareng Apple Watch, ieu henteu hartosna yén bakal tiasa ngadeteksi jinis arrhythmia naon waé, Kusabab éta ECG anu kawates pisan sabab ngagaduhan kalungguhan tunggal. Pikeun masihan anjeun ideu, anu biasana dianggo di pusat médis umumna ngagaduhan 12 kalungguhan. KardiaBand ieu gunana ngan ukur pikeun deteksi AF, sanés arrhythmia sanés. Kuring ngulang deui, sami sareng Apple Watch Series 4.

Naon harga aksésori ieu? Hargana $ 199 dina halaman wéb AliveCor (link), tapi Salaku tambahan, langganan premium tina $ 99 per taun wajib anu kalebet tiasa ngalakukeun sareng nyimpen seueur ECG sakumaha anu anjeun pikahoyong dina awan, nampi laporan bulanan sareng tiasa ngirim laporan sareng catetan éta ka dokter anjeun ku email.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   albin cenahna

    Aranjeunna maot, Apple Watch hartosna maot ngadadak pikeun aranjeunna. Dina Apple Watch anjeun henteu kedah mayar langganan sareng ku saratus sareng sababaraha bédana anjeun tiasa mésér alat lengkep, sanés aksésori anu ogé awon pisan. Istirahat sing tenang!!

  2.   Joaquín cenahna

    Abdi ngagaduhan plat Kardia. Di dieu Watch henteu pernah kaluar. Kawijakan anu aranjeunna nuturkeun kalayan biaya taunan, sigana kuring biadab (Kuring parantos nyebatkeun éta ka aranjeunna, aranjeunna henteu ngajawab kuring).
    Ayeuna, kuring henteu ngagaduhan masalah jantung. Abdi ngan ukur langkung sepuh sareng sakedik obesitas. Kanggo ngendalikeun diri kuring, kuring henteu meryogikeun, atanapi sigana sigana nyiksa, mayar 99 dolar sataun.
    Kuring ngan ukur bakal mésér upami peryogi sareng, tangtosna, dugi ka aplikasi Watch dilegaan ka Spanyol.

  3.   Alberto cenahna

    Teras aranjeunna nyarios yén Apple ngamangpaatkeun harga anu nyiksa tapi tina naon anu anjeun tingali aya jalma anu ngagabung kana balap mobil.

    $ 199 pikeun tali tiasa atanapi henteu mahal. Sacara logika, aya téknologi anu dikembangkeun pikeun éta, R&D, sareng sajabana ... Aranjeunna parantos ngembangkeun produk sareng sapertos kitu aranjeunna kedah kéngingkeun artos anu diinvestasikeun sareng kéngingkeun manpaatna sareng tiasa kahartos, tapi biaya $ 99 per taun? Leres? Wajib di tambihan? Éta sigana perbudakan pikeun kuring ...