Pebble ayeuna ngamungkinkeun urang pikeun ngontrol volume musik urang

karikil

Sababaraha pamutahiran tapi pikaresepeun aya dina Pebble smartwatch firmware versi 2.2. Pembaruan ieu parantos diluncurkeun sababaraha jam ka pengker ku tim perusahaan California sareng urang tiasa mendakannana nalika muka aplikasi Pebble asli dina iPhone kami (perhatosan ka sadaya jalma anu parantos masang béta munggaran ios 8, sabab anjeun tiasa mendakan masalah pikeun terus nganggo jam Pebble nganggo iPhone).

Salah sahiji perbaikan anu paling penting pikeun pembaruan ieu nyaéta kamungkinan susun ulang aplikasi dina peluncur. Ieu ngandung harti yén jalma anu sering anjeun anggo moal diturunkeun ka tukang, sabab anjeun bakal ngagaduhan kakuatan total kaputusan ngeunaan dimana unggal aplikasi aya. Pikeun ngalakukeun ieu, urang ngan saukur kedah mencét tombol pamilihan jam (anu aya di tengahna) sareng nganggo dua tombol sanésna pikeun naékkeun atanapi turunkeun aplikasi.

Perbaikan anu kadua aya hubunganana sareng maénkeun musik. Dina aplikasi anu saluyu, kami bakal mencét sareng tahan tombol handap jam tangan pinter sareng ti dinya urang tiasa milih naha urang hoyong ningkatkeun atanapi ngirangan volume musik anu urang ngupingkeun. Aplikasi na bakal nunjukkeun ka kami, tina pembaruan ieu, kamajuan kursus lagu.

Tungtungna, éta jam alarem ayeuna éta bakal tiasa neraskeun ngageter dugi ka sapuluh menit tibatan 60 detik anu kami mendakan dina versi firmware sateuacana. Janten, alesan "Kuring saré" moal dianggo deui pikeun anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JL (@ joesomo72) cenahna

    Ringkesan saé. Kumaha upami iBeacon? Dupi anjeun ngajelaskeun naon diwangunna sareng kumaha cara nganggona nganggo karikil? Hatur nuhun!