Pebble ayeuna ngamungkinkeun anjeun ngabales pesen anu nyambung kana iPhone

buleud waktos karikil

Sanaos kanyataanna seueur pangguna anu keukeuh negeskeun yén ku Pebble anjeun tiasa ngalakukeun anu sami sareng Apple Watch, duanana nyambung ka iPhone, dugi ka nyobian éta anjeun henteu tiasa ninggalkeun mamang. Pebble ngan ukur ngamungkinkeun urang nampi bewara sareng ngendalikeun putereun musik, bari sareng Apple Watch urang tiasa ngaréspon email, pesen, telepon, ngatur béwara ... Watesan Pebble sami sareng Android Wear anu nyanghareup sareng aplikasi anu diluncurkeun ka App Store sababaraha bulan ka pengker pikeun tiasa nganggo alat sareng sistem operasi ieu dina iPhone.

Sigana mah Pebble hoyong ngaleungitkeun larangan ieu sareng nembé dileupaskeun layanan anyar pikeun tiasa ngaréspon pesen anu urang tampi dina jam tangan pinter urang langsung sakumaha anu tiasa urang lakukeun sareng Apple Watch. Tapi tangtosna, kalayan watesan. Pikeun mimitian, fungsi ieu ngan sayogi pikeun modél modéren sapertos Pebble Time, Pebble Steel sareng Time Round. Kalayan kecap séjén, modél munggaran anu diluncurkeun dina pasaran mimiti asup kana jalan ninggali.

Watesan sanés anu urang mendakan nyaéta éta hungkul dugi ka pangguna perusahaan AT&T kalayan kontrak pasca-mayar, éta henteu valid pikeun pangguna kartu prabayar. Batasan katilu anu kami mendakan nyaéta pesen anu dikirimkeun ngalangkungan perusahaan telepon, janten aranjeunna moal némbongan dina aplikasi pesen tina iPhone kami.

Sakumaha anu kuring parantos sebatkeun saat ieu éta ngan ukur aya di AT&T tapi saprak Pebble nyatakeun yén aranjeunna damel sareng perusahaan sanés dina raraga ngahontal perjanjian sareng nawiskeun pilihan ieu sareng sésana perusahaan telepon Amérika. Upami anjeun pangguna AT&T, di handap ieu kami nunjukkeun léngkah-léngkah pikeun dituturkeun pikeun ngagunakeun fungsi anyar ieu.

  • Perbarui aplikasi Pebble Time iPhone kana vérsi 3.4 atanapi langkung luhur.
  • Salajengna urang kedah parios yén modél Pebble kami ngagaduhan versi firmware 3.7 atanapi langkung luhur.
  • Tina aplikasi iPhone urang buka Menu> Setélan> Bewara Anu Diperlakukeun pikeun ngaktipkeun Balesan Téks
  • Teras urang kedah nuturkeun pitunjuk anu ditingalikeun dina layar.
  • Sakali kami parantos ngonpigurasikeun réspon, urang tiasa ngaréspon sadaya pesen anu kami tampi ngalangkungan paréntah sora atanapi ngalangkungan daptar réspon anu parantos ditangtoskeun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.