Pebble ngajalankeun jam tangan anyar kalayan desain sirkular: Pebble Time Round

Pebble ngarevolusi pasar smartwatch dua taun ka pengker ku penampilan smartwatch kahijina dina platform Kickstarter. Perusahaan terang kumaha maju ti pabrik ageung sapertos Samsung, LG sareng Apple ku proposal anu asli sareng épéktip anu parantos kalindih ku peluncuran Apple Watch. Ti Pebble aranjeunna ngalawan sababaraha bulan ka pengker ku peluncuran generasi kadua smartwatch na dinten ayeuna aranjeunna kaget kami ku anu anyar: arloji pinter kalayan bérés bérés.

Alat anyarna parantos disada Babak Waktos Karikil sareng éta dibarengan ku desain anu henteu ngajantenkeun anjeun teu paduli. Pebble anyar ieu tiasa janten bangga janten salah sahiji jam tangan ipis paling ipis di pasar, ngan ukur kandel 7,5mm. Arloji anu hampang sareng ditutupan ku logam, assimilating dina hal ieu rada ka Pebble Time Steel sareng ngalih jauh tina plastik tradisional anu ngiringan karikil anu langkung mirah.

Sedengkeun pikeun batréna, urang moal tiasa naroskeun teuing kanggo arloji sapertos kitu. Pebble Time tiasa ngorbankeun salami dugi ka sapuluh dinten dina hiji muatan, tapi éta Pebble Time Round anyar katinggaleun dina hal ieu sareng ngan bakal nawiskeun kami muatan dua dinten. Warta anu saé na nyaéta muatan paranti bakal sakedap: kalayan ngan lima belas menit urang bakal kéngingkeun otonomi 24 jam.

Babak Waktu Pebble hadir sareng mikropon sahingga urang tiasa ngagunakeun paréntah sora (parantos sayogi pikeun Android sareng pas dina ios). Layarana diwarnaan, hiji aspék anu Pebble henteu hoyong mundur.

Smartwatch Pebble anyar sayogi dina sababaraha bérés sareng dina hal ieu harga naék dugi ka dollar 249.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.