Kerikil nurunkeun harga smartwatch na

Dijual karikil

Pebble mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu mimiti nunjukkeun yén platform crowdfunding ngamungkinkeun urang pikeun ngalaksanakeun proyek urang sareng ogé nunjukkeun kapentingan pangguna pikeun smartwatches. Pebble munggaran perusahaan mangrupikeun kasuksésan, sakumaha ogé modél waja anu sumping sataun engké.

Tapi modél pangénggalna anu dipasihkeun sareng layar warna sareng bentukna buleud teu kawengku seueur diantara pangguna sanaos harga anu urang tiasa mendakanana. Model Pebble pang anyarna kalayan layar warna lumayan awon saur kuring Sareng dicarioskeun ku pangguna Pebble Steel anu pensiunan alatna pikeun ayeuna menikmati Apple Watch.

Pabrikan jam tangan Pebble ngan saukur ngirangan harga model Baja sareng Palasik, anu upami aranjeunna ngagaduhan harga anu cukup pikaresepeun, ayeuna kalayan diskon ieu tiasa ngajantenkeun aranjeunna teu katahan ku sadayana pangguna anu hoyong nyobian jam tangan tanpa nyéépkeun artos, sanaos modél pangénggalna, sapertos Time Round sareng Time Steel dina harga di luhur jam tangan sapertos Moto 360 generasi kahiji.

Tapi upami teu aya model ieu anu cocog sareng anjeun, atanapi anjeun hoyong salah sahiji modél munggaran anu diluncurkeun ku pabrik dina pasaran sareng anu henteu kalebetkeun kana promosi ieu, anjeun tiasa kéngingkeun diskon 10% pikeun modél ieu. Liburan beuki caket sareng Pebble hoyong ngajantenkeun bulan Agustus na, sapertos sadaya perusahaan éléktronik. Sareng aya anu langkung gampang tibatan ngamimitian sateuacan Hideung Jumaah anu kawéntar sahingga sadaya pangguna émut aranjeunna nalika mésér kado Natal salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   dtomasf cenahna

    Diskon 35% sigana ngan ukur pikeun Amérika Serikat, sareng éta bakal € 64, tapi nalika anjeun ningali éta di Spanyol, € 129 ...

  2.   gorobag cenahna

    Nya, kuring panginten ningkatkeun ka waktos Pebble waktos ningali diskriminasi ieu, kuring bakal kajadian, tapi salamina. Di sisi anu sanésna, kuring bakal naros ka panulis tulisan éta pikeun museurkeun kana Spanyol, ulah kababawa sareng nalungtik sakedik deui.
    Surak.