Apple Card, léngkah langkung jauh dina layanan pamayaran Apple

Tim Cook ngumumkeun layanan anyar sakitar sistem Apple Pay. éta Kartu Apple, ngarancang lengkep kartu kiridit sakumaha urang terang. Tujuan tina apel ageung nyaéta Ngaleungitkeun kasusah pikeun nyieun kartu kiridit.

Kartu kiridit na nyewa ti iPhone sareng éta tiasa dianggo ti menit kahiji éta disewa. Kaunggulan tina jasa ieu kedah dianalisis, tapi sakumaha urang parantos maju, pilihan na leres-leres pikaresepeun.

Tantangan salajengna Apple Pay: Apple Card

Ieu teh Kartu kiridit Apple. Kartu kiridit ieu tiasa dipénta salami urang ngagaduhan alat ios nganggo ID Apple anjeun. Éta disahkeun ku bank GoldmanSachs sareng Mastercard. Antarbeungeut pangguna anu kalebet kana aplikasi Wallet lumayan dipikaresep ku sabab éta ngamungkinkeun anjeun gaduh kontrol biaya urang ngadamel, diatur dina sababaraha kategori: luang, tuangeun, damel, jst. Salaku tambahan, grafik anu parantos ditingalikeun dina aplikasi ngamungkinkeun anjeun sacara visual ngatur pangeluaran dina pandangan anu béda: bulanan, mingguan atanapi taunan.

Salaku tambahan, aranjeunna parantos nampilkeun naon anu katelah Tunai Mandiri, a retribusi kana akun anjeun gumantung kana tempat anu anjeun mésér. Upami anjeun ngagaleuh ti Apple nganggo kartu ieu, anjeun bakal ditampi 3% tina pameseran anjeun. Upami anjeun ngalakukeun éta dina pendaptaran naon waé anu cocog sareng Apple Pay, 2%. Sareng, upami anjeun mésér nganggo kartu, éta 1%.

Di sisi anu sanésna, aranjeunna parantos nyorot pentingna kalaluasaan di daérah anu lemes sapertos daerah kauangan. Ti Apple aranjeunna yakin yén aranjeunna moal ngagaduhan aksés naon, sabaraha sareng dimana mésér dilakukeun. Di sisi anu sanésna, bank anu nyayogikeun kartu na, GoldmanSachs ogé bakal ngajual atanapi nganggo data kami pikeun nguntungkeun.

Apple Card Éta bakal sayogi dina aplikasi Wallet dina usum panas taun ieu sareng, sapertos dina ampir sadaya berita ngeunaan jasa, ngan ukur di Amérika Serikat. Kartu fisik tiasa dipésér nalika éta dikontrak tina aplikasi sareng, ogé, salaku panasaran Éta henteu kadaluarsa, éta henteu ngagaduhan nomer CVV atanapi nomer kartu, kumargi sadayana dikelola tina aplikasi alat ios.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.