Keuntungan rékayasa anu saé pikeun ngahijikeun Touch ID kana tombol kakuatan iPad Air 4

Dina acara bulan kamari, Apple ngaluncurkeun produk énggal, kalebet iPad Air 4. Évolusi hébat tina kisaran tablet ieu anu kéngingkeun hal énggal dina hal desain sareng pakakas hardware. Salah sahiji hal anyarna nyaéta panolakan kana Face ID, henteu sapertos tara Pro na. Salaku tambahan desain anyar anu tombol home ngaleungit, ngahontal layar anu langkung ageung kalayan langkung seueur pigura. Novelty anu sanés anu dijelaskeun ku Apple salaku 'prestasi anu saé'. Nyaéta ngeunaan integrasi sénsor Touch ID dina tombol kakuatan di luhur, Kami bakal nyaritakeun seluk beluk 'karya rékayasa hébat' ieu.

Keuntungan anu saé pikeun ngarancang deui Touch ID dina iPad Air 4

Dina podcast Otak anu sami dipimpin ku iJustine sareng Jenna parantos ngahargaan wawancara John Ternus sareng Bob Borchers. Anu baheula mangrupikeun wakil presiden rékayasa perangkat keras di Apple. Sedengkeun anu kadua, Borchers, nyekel wakil presiden pamasaran produk ogé dina apél ageung. Sapanjang épisode aranjeunna nyarioskeun 'taun iPad', kabaruan tina iPad Air 4 sareng generasi ka-8 tina iPad diluncurkeun Séptémber kamari.

(Dina nambihan Touch ID kana tombol bumi). Mangrupikeun hasil rékayasa anu luar biasa pikeun ngahontal sensor sidik éta kalayan sadaya kapasitas sareng kaamanan dina format anyar.

La Integrasi ID Toél dina tombol kakuatan Éta ngamungkinkeun iPad Air 4 pikeun pamitan tombol Home sareng nampi desain anu langkung mirip sareng kisaran Pro. Nanging, dina téknologi ieu aya jutaan dolar anu diinvestasikeun dina panilitian sareng pamekaran. Supados sadayana tiasa dianggo sampurna: kéngingkeun konci konci anu aman sareng fungsina ku sidik anu kakeunaan leutik.

John Ternus mairan dina podcast yén hal anu rumit nyaéta kéngingkeun gambar lengkep sidik jari teras ngatur pikeun muka konci alatna ku bagian minimum sidik jari éta, nyaéta potongan sidik jari anu pas dina tombol kakuatan. Salaku tambahan, masalah anu sanés anu ditempuh ku insinyur Apple nyaéta gangguan antara dua komponén dasar: anténeu nirkabel tina iPads anu ngadukung data seluler sareng sénsor Touch ID:

Tantanganna nyaéta nyandak sénsor ID touch touch anu sénsitip ieu janten anteneu anu peka, sareng kami kedah terang kumaha carana supaya aranjeunna damel babarengan sareng nyegah aranjeunna "saling ngobrol" anu nyababkeun gangguan.

Hasil akhirna langkung ti ngan ukur nyugemakeun, ngahontal a anyar iPad Air 4 anu hargana dimimitian ti 649 euro kalayan spésifikasi anu leres-leres valid.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nu lain cenahna

    Hayu Ángel González…. yén aranjeunna parantos gaduh di Andorid langkung ti «lima taun»….
    … Karya rékayasa… naha henteu ngarobih anténeu atanapi tombol situs?

    1.    Malaikat Gonzalez cenahna

      Halo. Éta sanés kecap kuring, sakumaha anjeun tiasa tingali. Masing-masing perusahaan tiasa nangtoskeun naon anu anjeunna anggap mangrupikeun kamajuanana sareng dua wakil presiden ieu nganggap hal éta mangrupikeun prestasi dina rékayasa, kuring henteu ngabentuk.