Salud, aplikasi ios 8 anu sanés anu ngagaduhan bug anu ngaganggu

Bug Kaséhatan

Kuring kedah nyebatkeun yén kuring salah sahiji anu nganggap éta kuantifikasi kagiatan urang sapopoé mangrupikeun hal anu positip pisan pikeun ngalacak kabiasaan urang, sadayana supaya tetep bugar sareng nyingkahan gaya hirup cicing.

Sakumaha anjeun terang, tina iPhone 5s urang ngagaduhan koprocessor anu sanggup ngarékam gerakan urang sareng ngitungna tepat pisan, salaku tambahan, ios 8 mawa aplikasi na nyalira anu ngamungkinkeun urang ningali rékaman gerakan ieu, tiasa terang jumlah léngkah anu urang laksanakeun, jarak anu ditempuh atanapi bahkan jumlah lantai anu urang naék upami urang ngagaduhan modél iPhone 6. Masalah sareng ieu nyaéta aplikasi Kaséhatan gagal sareng mupus catetan urang, kaleungitan sagala rasa ayana.

Saatos kéngingkeun iPhone 6 (sateuacan éta tina iPhone 5), salah sahiji hal anu kuring paling resep nyaéta kamungkinan kamungkinan ngitung kagiatan kuring. Salami waktos ieu kuring kagum ku Éféktivitas coprocessor M8, Janten langkung pas tibatan pinggel anu biasana urang tingali sabab nalika nganggo dina saku calana, teu aya gerakan palsu anu tungtungna ditarjamahkeun salaku léngkah tambahan.

Saatos nyobian seueur pinggel, kuring parantos ningali kumaha anu saderhana ngetik dina keyboard komputer tiasa nambihan sababaraha ratus léngkah deui gumantung kana waktos anu urang méakkeun di payuneun PC, sami sareng nyeuseuh piring, ngadamel tuangeun, sareng sajabana. Quantization leres nalika diitung ku leres, upami éta henteu raos.

Bug Kaséhatan

Masalahna nyaéta sanaos iPhone akurat ngitung, aplikasi Kaséhatan anu kalebet dina ios 8 mangrupikeun omong kosong. Henteu ngan ukur desain na sigana tiasa dihasilkeun dina tingkat grafik tapi ogé, data anu kacatet dihapus dina dinten-dinten sateuacanna. Deui, naha kuring hoyong ngitung kagiatan kuring lamun sanggeus 15 poé sajarah kuring bakal dihapus?

Ieu parantos kajantenan kuring sababaraha dinten ka pengker sareng sapertos anjeun tiasa tingali, iOS 8 nunjukkeun kuring léngkah-léngkah anu kuring laksanakeun ti saprak kuring mésér iPhone 6 tapi angka jarakna parantos ngareset janten nol dina interval waktos éta. Ningali ieu, Kuring masih gaduh harepan dina éta data abdi masih aya tapi kusabab kagagalan implementasi, aplikasi henteu tiasa maca kalayan leres sapertos anu dilakukeun dina jumlah léngkah anu dilakukeun. Upami aranjeunna tungtungna leungit, urang bakal kedah nambihan kagagalan ieu salaku hal anu sanés tina seueur anu ios 8 parantos dipiharep sareng kami ngarepkeun bakal dibenerkeun sareng kadatangan ios 8.1.

Naha data aplikasi kasihatan anjeun parantos dihapus?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel cenahna

    Nya, éta bakal janten anjeun, kuring nembalan waé ningali naha éta leres, hiji-hijina hal anu kuring tingali nyaéta léngkah-léngkahna, kuring parantos ningali catetan sareng ti tanggal 26 Séptémber jam 9:16 kuring mésér alat éta dugi dinten ieu aranjeunna sadayana kaluar rékor sadaya léngkah dugi ka menit (éta mangrupikeun iPhone 6 plus) anjeun leres pisan yén ios 8 mangrupikeun sampah REAL, kalayan seueur bug sareng stabilitas sakedik tapi dina hal saderhana ieu, éta tiasa dianggo kalayan saé. Sing salamet.

    1.    Nacho cenahna

      Ieu mah ngan ukur kuring, aya deui kasus sareng sanaos terasing, aya. Upami aya anu lepat, bahkan sakedik, éta henteu leres. Upami anjeun ningali éta, éta nunjukkeun kuring léngkahna ogé tapi jarakna henteu, éta bakal mupus sadayana.

  2.   Nacho vegas cenahna

    Kuring gaduh 4S sareng kuring henteu kaleungitan data. Kuring nganggo Runastic Me pikeun ngitung léngkah sareng jarak, tapi jarakna kadaptar dina aplikasi Apple Health, tapi grafikna aya dina nol.

    1.    Xabi cenahna

      Sadayana ogé pikeun kuring ogé. Iphone 6.
      Naha tiasa sababaraha aplikasi sanés anu ngahapus data éta? Ketik MyFitnessPal, Withings sareng sajabina?

      1.    Nacho cenahna

        Wah, abdi henteu kantos nganggo aplikasi sanés. Mangrupikeun bug tina ios 8, aya pesen dina forum pangrojong Apple anu gaduh masalah anu sami.

        https://discussions.apple.com/thread/6562311

  3.   ceremé cenahna

    Patarosan Rookie, kumaha anjeun ngatur pikeun ngawaskeun éta? Henteu aya anu katingali ku kuring ... naha aya aplikasi pihak katilu sanés anu peryogi pikeun kuring ngamimitian ngarékam data?

    1.    Nacho cenahna

      Upami anjeun gaduh iPhone 5s atanapi saluhureuna, data ieu dirékam ku nyalira sareng muncul dina aplikasi kasihatan. Anjeun kedah nambihan grafik kana dasbor aplikasi sareng éta waé.

  4.   ipop cenahna

    Aplikasi kasihatan henteu dianggo pikeun kuring pisan .. Abdi gaduh iPhone 5s sareng éta henteu ngadaptarkeun nanaon tina prosesor m7, éta henteu nyingkronkeun sareng aplikasi sanés sapertos runtastic atanapi myfitnespal… ..

  5.   Harry cenahna

    Mimitina éta kajantenan kuring yén data Myfitnesspal leungit, tapi saatos pembaruan tina App éta henteu kajantenan deui ka kuring. Sumawona, rékaman Kaséhatan otomatis salaku léngkahna, kuring henteu kantos kaleungitan. Iphone 5s.

  6.   Harun cenahna

    Tujuanna pikeun ngasupkeun data indéks glukosa, pikeun ngendalikeun diabetes, sareng pembaruan na ngahontal 8.1 sareng ngaleungitkeun glukosa getih tina kaséhatan! Sareng aranjeunna nyéépkeun perséntase alkohol dina getih, saolah-olah jalma ngalakukeun éta unggal dinten !!! Kuring telek kana apdet anu kurang ajar, sasasih data pikeun nyandak burit

  7.   Juan Carlos Herrador cenahna

    Kuring parantos kaleungitan sadayana, léngkah-léngkah, jarak sareng lantai ogé data pribadi, data médis, jst jsté. Abdi ditinggali siga anu parawan

  8.   Toni Moreno cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5s sareng upami leres, glukosa éta musna, anu sesah dipercaya nunjukkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji tina 5 hal anu paling sering dianggo kusabab kalolobaanana, kuring ragu yén saha waé anu ngagunakeun éta

  9.   Adour cenahna

    Hal anu sami anu sami kajadian ka kuring, kalayan update kana ios 8.1 glukosa getih parantos ngaleungit tina aplikasi (sareng sadayana data anu diasupkeun) 😡

  10.   Gutasen cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, masalahna nyaéta kami parantos malikkeun iPhone kami tina iTunes sanés ti iCloud. Supados data aplikasi kasihatan disimpen nalika urang ngadamel cadangan dina iTunes, urang kedah parios kotak "énkripsi cadangan" dina layar kasimpulan iTunes. Dina tiori, data kaséhatan anu urang leungit tina sababaraha dinten saatos kami nganggo iPhone 6 anyar kami disimpen dina cadangan iCloud.

  11.   Mohammed cenahna

    Kuring nganggo iPhone 6 8.1.1 Éta ogé parantos dihapus, kuring ngan ukur ningali léngkah-léngkahna pikeun ayeuna. Bug séjén anu telat dina ngitung léngkah na reureuh dina muncul dewan.
    Nalika kuring mareuman sumber aplikasi anu kuring anggo nyaéta UP tina tulang rahang, dasbor nembongan gancang tapi ngan ukur ku data ayeuna, henteu aya data anu sateuacana.

  12.   Daniel cenahna

    Sadayana ogé parantos dihapus, ayeuna kuring henteu ngadaptarkeun léngkahna. Abdi dina ios 8.3 béta 3

  13.   Anil cenahna

    Éta ogé kajantenan kuring, éta henteu ngitung kms leumpang sareng éta kajantenan kuring saatos pembaruan éra pisan, éta nyaritakeun kuring léngkah sareng lantai naék tapi henteu ngadaptarkeun kms leumpang kuring 8.2

  14.   Miguel cenahna

    Abdi nuju ngalangkungan 8.3 sareng gagal kaséhatan teras-terasan.PANGSA GAMPANG TANPA DATA, dimana badé kamana? Wartosan kuring yén malikkeun iPhone 6 ngalereskeunana?

  15.   John cenahna

    Kuring nembé ngasupkeun aplikasi kaséhatan pikeun ngahijikeun pasangan kuring salaku kontak darurat, sareng sadaya data kuring, tanggal lahir, beurat, jangkungna dihapus. Kuring ngarekamna deui, nutup Aplikasi bahkan di tukang teras lebet deui, sareng sadayana dihapus deui. Gagal!