Ieu kuring parantos ngalaman: kasadiaan terbatas iPhone 7 dina peluncuranana kusabab masalah produksi

Ketersediaan terbatas iPhone 7 plus Dinten ieu kami masihan anjeun salah sahiji warta yén, sapertos dina "kajebak dina waktos" atanapi "groundhog day", diulang unggal taun: Kasadiaan iPhone 7 dina dinten-dinten munggaran saatos diluncurkeunana bakal diwatesan. Inpormasi anu anjeunna diterbitkeun sabtu minggu ieu Nikkei sareng henteu nyebatkeun naon anu janten alesan pikeun reureuh ieu pabrik telepon sélulér salajengna, tapi aranjeunna nyarios yén bakal aya sakedik sababaraha komponén.

Upami urang ngémutan yén warta ieu diulang unggal taun, urang tiasa curiga sareng mikir yén éta mangrupikeun strategi marketing: upami urang ngémutan ngagaleuh iPhone 7 atanapi iPhone 7 Plus sareng urang maca yén moal aya sadayana, sanaos ngan sababaraha dinten munggaran, sigana urang bakal bérés mutuskeun sareng pencét tombol "Mésér" atanapi lumpat ka Apple Store fisik. Sanaos kami henteu tiasa ngaluarkeun yén masalah produksi asli ogé.

Moal aya iPhone 7 pikeun sadayana jalma di jaman mimiti

Kami memperkirakan total 74 juta iPhone 7s didamel dina paruh kadua 2016, bari aya 84 juta iPhone 6s dina paruh kadua 2015. Bareng sareng tekanan harga, kami ngarepkeun seueur suplai dina ranté suplai Apple ningali kauntungan murag tina sataun sateuacanna pikeun sésana taun.

Sakumaha kuring disebatkeun di luhur, urang moal tiasa ngaluarkeun yén ieu strategi marketing anu aranjeunna anggo unggal taun. Upami ingetan kuring leres, kuring émut masalah sapertos kieu:

  • IPhone bodas 4 atanapi 4S lambat sumping sabab √©ta sesah kanggo pigm√©n anyar bakal dibereskeun.
  • La Kasus IPhone 5 lemes pisan y√©n mod√©l munggaran kedah dilakukeun kalayan ati-ati pisan.
  • IPhone 5s og√© ngagaduhan masalah produksi, panginten kusabab Toel ID.
  • IPhone 6 / Plus nya√©ta mimitina tumuh, janten aya og√© sababaraha di awalna.
  • IPhone 6an sumping Layar rampa 3D sareng aranjeunna og√© kedah ati-ati dina unit munggaran.

Upami urang percanten ka laporan sareng percanten yén masalahna nyata, masalah taun ayeuna tiasa di kaméra anyar, khususna pikeun dua lensa anu bakal aya dina iPhone 7 Plus atanapi pikeun nambihan OIS dina ukuran anu langkung alit. Kumaha waé ogé, masalah produksi anu sakuduna dituju ku nagara-nagara munggaran anu tiasa ngagaleuh smartphone Apple salajengna, hal anu bakal aranjeunna tiasa laksanakeun dina 25 Séptémber.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.