Kasalahan dina iPhone 6 Plus nyababkeun éta ngabalikan deui

iPhone 6 Plus

IPhone 6 Plus mangrupikeun panyabab utama dina kontropérsi viral anu disababkeun ku "Bendgate", ogé ayeuna aya pangguna anu ngeluh kasalahan serius, anu ngajantenkeun Jantenkeun alat anjeun henteu tiasa dianggo.

Kagagalan ieu Éta parantos dipasihkeun dina modél 128 GB tina iPhone 6 Plus, alat anu pangguna kedah mayar 999 euro, gagalna nyaéta iPhone nabrak sareng mimiti ngurilingan dirina. Seueur pangguna anu ngangluh ngeunaan kasalahan ieu, parantos ngembalikan alatna ka Apple Store, dimana aranjeunna diganti ku anu sanés.

Anu nyababkeun kasalahan henteu dipikaterang pastiSakumaha dipikaterang, éta tiasa janten pamasangan aplikasi anu henteu cocog sareng modél ieu, sabab anu janten sabab anu dibahas nyaéta jumlah aplikasi anu dipasang ku pangguna dina alatna panginten anu ngahasilkeun kasalahan.

Anu dikaluarkeun nyaéta kagagalan hardware, kusabab henteu aya cacat anu parantos dikenal dina komponén alat. Leres, sadayana nunjuk kana sabab kagagalan ieu aya sababaraha bug dina parangkat lunak. Éta tetep ngantosan kumaha kontropérsi anyar ieu maju, anu mangrupikeun hal anu sanés anu ngurilingan alat anyar ieu, tapi dina hal ieu kagagalanna fokus kana modél khusus.

Premiere tina iPhone 6 parantos janten perdana anu sangat bergerak, peluncuran ku pembaruan sistem operasi na anu ngantepkeun iPhone tanpa liputan, kontropérsi viral anu kawéntar dikenal salaku "Bendgate", anu "Dyegate" acan kontropérsi anu sanés, sanaos henteu serius sapertos anu sateuacanna, sareng ayeuna aya kasalahan parangkat lunak ngajadikeun alat henteu tiasa dianggoMudah-mudahan éta bakal direngsekeun gancang-gancang sareng teu aya deui bug anu bakal kaluar, kumargi upami kuring pangguna anu nyéépkeun 999 euro dina alat, hal anu pangpayunna anu kuring pikahoyong nyaéta gaduh seueur bug.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manuel cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 6 plus sareng parantos kajantenan kuring sababaraha kali yén éta henteu ngantep kuring muka konci éta sareng kuring kedah mareumanana. Naha hal anu sami kajadian ka anjeun?

    1.    iPhone cenahna

      Sabaraha gigs iphone anjeun? 16,64 atanapi 128?

  2.   Rocio cenahna

    FOO! nyaéta apel anu bersinar akhir-akhir ieu damn

    1.    Manuel cenahna

      Halo éta 64 Gigs.

  3.   situs cenahna

    Éta ogé parantos kajantenan kuring sababaraha kali dina 64GB iPhone e Plus

  4.   Embah cenahna

    Trik: kumaha nyumputkeun aplikasi dina ios

  5.   Embah cenahna

    Ah, abdi hilap tautan ngeunaan cara nyumputkeun aplikasi dina ios 8:
    https://www.youtube.com/watch?v=rwUaPihcrH4

  6.   Nico cenahna

    Abdi gaduh iPhone 6 "alit" sareng éta kajantenan kuring! Hayu, éta kana layar biru sareng restart. Éta mangrupikeun 16gb sareng kuring gaduh sababaraha aplikasi anu dijalankeun dina 8.1

  7.   anu hargana cenahna

    ios 8.1 mangrupikeun sistem anu kaluar gancang sareng ngajalankeun, contona nyaéta batréna, sacara harfiah tuangeunana, apel unggal dinten anjeun langkung kagetna yén kuring henteu tiasa ngagaduhan ios 8.1 pikeun janten botch.

  8.   anu hargana cenahna

    ku jalan kuring gaduh iPhone 6 plus,

  9.   anu hargana cenahna

    Éta henteu pernah kajadian ka kuring, henteu tiasa ngapdet kusabab ios 8—8.0.1—–8.0.2—-8.1 mangrupikeun botch

  10.   anu hargana cenahna

    Sareng éta pisses kuring lamun anjeun menerkeun éta, damn aranjeunna gaduh insinyur pangalusna anu kuring henteu pikir éta 1000 Éropa

  11.   Ernes cenahna

    Aman anu lepat sadaya mémo apel.

  12.   Ny cenahna

    Hai, kuring kedah nyarios yén kuring parantos ngadu'a dina sababaraha postingan ngeunaan masalah anu kuring kantos tingali ti saprak dileupaskeun 6 GB iphone 128 Plus kuring. TEU Ngeureunkeun Masihan MASALAH !!!! Sareng anu kadua anu aranjeunna pasihkeun ka kuring, batréna sacara harfiah ngonsumsi éta, éta digantung unggal dua ku tilu, sakapeung anjeun nganggo safari atanapi toko apel sareng éta ngan ukur ninggalkeun aplikasi. Tombol Bantuan Sentuh kadang henteu réaksi, éta ngan saukur henteu némbalan (kuring henteu terang naha éta layar rampa atanapi éta kasalahan parangkat lunak anu tombolna aya). Kirimkeun irung yén kuring parantos nyéépkeun artos anu saé pikeun telepon sélulér mikiran yén éta mangrupikeun susu sareng tungtungna kuring gaduh iPhone anu langkung seueur masalah tibatan anu kantos kuring kantos. Kusabab miangna iPhone 3G di Spanyol kuring ngagaduhan iPhone sareng kuring henteu kantos nyangka yén kuring kedah nyerat dina postingan anu ngawadul ngeunaan kabutuhan ieu. Kuring ngan ukur nyarios yén kuring pisan, kuciwa pisan ku sadayana ieu, hanjakalna kuring ngagaduhan kesan yén kualitas Apple parantos turun pisan. Kuring nyarios ieu kusabab ku iPad Air kuring kuring ngalaman anu sapertos kitu, éta anu kadua sareng éta henteu kantos damel leres.

  13.   tanda cenahna

    Nya, kuring gaduh 6 plus 128gb sareng éta henteu pernah kajantenan ka kuring. Janten kuring henteu pikir éta masalah sareng iPhone tapi ku sababaraha aplikasi.

  14.   Manuel Fabregues cenahna

    Anjeun teu kedah hoream ogé.

  15.   ip6plus cenahna

    Nya, kulawarga kuring gaduh 5 iphone 6 plus tina 128 sababaraha sareng ios 8.0 anu sanés sareng ios 8.0.2 sareng kuring kalayan ios 8.1 sareng teu aya anu masihan masalah, langkung-langkung kuring mangrupikeun pangembang sareng kuring nganggo 6+ kanggo padamelan sareng batré awét pikeun panggunaan anu panjang pisan. sengit sapertos 36j maksad abdi sapoé satengah anu kanggo padamelan kuring sukur pisan ka kuring kuring hilap iphone anu kuring gaduh 2 ti Amérika Serikat, hiji ti Inggris sareng dua deui ti Spanyol
    Wasalam

  16.   paulo prieto cenahna

    halo abdi gaduh iphone 6 plus 64 gb kalayan sasih panggunaan nyebatkeun yén éta mangrupikeun iphone munggaran kuring sareng éta bakal janten anu terakhir sabab dihirupkeun deui, éta ngan ukur hurungkeun layar biru atanapi beureum sareng éta hurung, batréna ogé nempatkeun 1% sabab 50% kuring ngantepkeun sadayana wengi ngecas sareng nalika dihapus éta nempatkeun 3% ka kuring éta pareum nalika ngahontal enol kuring nyolok na nyarios 100% Hapunten éta kasalahan pangbadagna dina kahirupan kuring ngarobih ti Samsung ka iPhone mangrupikeun telepon sampah Kuring bakal nyandak kana jasa resmi dina ningali naon anu aranjeunna carioskeun.

  17.   Ariel agüero cenahna

    Halo ... kuring ngagaduhan masalah sareng iPhone 6 abdi sareng ios 8.3, iPhone tiasa dianggo saé, tapi tétéla kamari sareng dinten ayeuna nabrak WhatsApp sareng dina poto éta leres-leres ngonci sareng teu aya anu tiasa dilakukeun maka éta pareum, nalika éta dimimitian deui jalan, anjeun terang naon sababna?

  18.   Omar moral cenahna

    Kuring gaduh 6gb iPhone 16 sareng éta parantos dihirupkeun deui sareng kuring nyandak ka Telcel sareng ayeuna teu aya indikasi yén iPhone dibéngkokeun kusabab putra abdi nempatkeun kana kantong

  19.   Kuciwa cenahna

    Unggal pembaruan anu aranjeunna dileupaskeun langkung goréng dibanding anu tiheula, telepon digantungkeun atanapi pareum ku batréna langkung ti 50%. Kuring mangrupikeun bek anu satia pikeun Apple tapi jalma-jalma ieu henteu aya gunana, kuring moal mésér iPhone sanés dina kahirupan kuring, aranjeunna parantos tuang kuring

  20.   Rodrigo cenahna

    Halo babaturan, anu tiasa masihan kuring sababaraha saran pikeun iPhone6 ​​kuring, kuring nampi pesen dina layar, nalika kuring nempatkeunana pikeun nutup dipareuman, sapertos wifi, nalika kuring ngahurungkeun deui dihurungkeun deui sapertos tilu kali teras éta tiasa dianggo salaku sumur, saatos sababaraha jam hal anu sami kajadian. Hatur nuhun.