Éror nunjukkeun pembaruan ios 9 béta anu teu aya

update-ios-9

[Ningkatkeun] Anjeun mastikeun yén Anjeun ogé tiasa ningali kasalahan ieu jalma anu parantos masang béta umum. Éta hartosna anjeun ogé bakal gaduh vérsi salajengna anu kedah sumping dinten Rebo payun, sanaos béwara ieu parantos ngajantenkeun kami ragu. Dihandap ieu anjeun ngagaduhan sesa éntri anu sateuacanna.

Anu terakhir ios 9 béta Éta diluncurkeun langkung ti sabulan katukang sareng seueur urang parantos ngantosan béta anyar salami sababaraha minggu ayeuna, béta anu henteu acan sumping. Perhatosan tuwuh diantara sababaraha pangguna anu sieun yén pelepasan resmi ios 9 bakal sumping sareng versi ios dina kaayaan anu henteu dewasa kusabab kurangna tés anu ngamungkinkeun kami pikeun ngagosok bug yén kami mendakan sadayana anu parantos kami pasang atanapi béta pikeun pamekar atanapi béta umum. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar sateuacanna, béta salajengna bisa ragrag.

Gambar di luhur (kahadean tina @dickard_ ) parantos nembongan seueur pangguna nalika muka konci iPhone, iPod atanapi iPad urang sareng dina béwara urang tiasa maca «Pembaruan ios énggal sayogi. Apdet versi ios 9 béta'Tapi nalika kuring buka setélan pembaruan parangkat lunak, henteu aya anu sayogi. Béja ieu parantos nunjukkeun sababaraha jam ka pangguna ti sababaraha nagara, tapi kami henteu tiasa mastikeun upami éta ngan ukur némbongan pikeun kami anu ngagaduhan béta pikeun pamekar atanapi éta ogé nembongan ka pangguna anu parantos masang béta umum. Éta parantos dikonfirmasi yén éta némbongan ka urang sadayana.

Upami teu aya anu negeskeun yén béwara éta ogé badé kaluar ka pangguna anu parantos masang versi umum, sigana iraha waé éta bakal dileupaskeun ka Golden Master pikeun pamekar, janten sésa pangguna kedah ngantosan pejabat vérsi atanapi pasang béta pikeun pamekar pikeun ngapdet. Hal anu paling logis nyaéta ios 9 GM bakal dileupaskeun dinten Rebo nalika nampilkeun iPhone 6s, janten kamungkinan béwara ieu ngan ukur kasalahan.

Reureuh dina béta pang anyarna tiasa disababkeun ku berita anu aya hubunganana sareng «3D Toel » (sabab Force Touch dipercaya bakal disebat dinten Rebo) sanaos dugi ka dileupaskeun, kami moal tiasa mastikeun naon-naon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

40 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Randy cenahna

    Kuring mastikeun yén éta ogé kaluar sareng kuring parantos ngaunduh béta ku torrent tanpa aya anu kadaptar. Éta medal dinten ayeuna (Minggu, 5 Séptémber) jam 12 di Puerto Rico.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Hai Randy. Éta béta anu parantos dipasang. Naha éta vérsi umum atanapi vérsi pangembang? Duanana tiasa didownload ku torrent, sanaos kamungkinan anjeun gaduh versi pamekar.

      Hiji salam.

      1.    Randy cenahna

        Ayeuna anjeun ninggalkeun kuring di mamang. Kumaha kuring terang upami kuring gaduh masarakat umum atanapi anu ngembangkeun? Mangrupikeun cara anu saé pikeun diajar anu 🙂 new Kuring ngantosan waleran anjeun sareng hatur nuhun.

        1.    Pablo Aparicio cenahna

          Hai Randy. Sakanyaho kuring, béta umum ngagaduhan aplikasi "Eupan Balik" (atanapi anu sami). Pamekar (anu didaptarkeun sapertos kitu) kedahna tiasa ngalakukeun éta tina wéb.

          1.    Randy cenahna

            Upami kitu, maka sigana kuring henteu gaduh publik kusabab kuring henteu kantos ngagaduhan aplikasi Umpan Balik hehe… Tapi tétéla éta sumping ka sadayana 🙂 Hatur nuhun kana waleran anjeun.

  2.   Angelr19 cenahna

    Kuring mastikeun yén dina béta umum éta ogé parantos kaluar.

  3.   Elisamuel cenahna

    Kuring gaduh béta umum sareng kuring ogé ngagaduhan pesen pembaruan.

  4.   Claudio cenahna

    Kuring mastikeun ti Argentina yén kasalahan anu sami muncul dina béta umum mini iPad kuring.

  5.   nikko cenahna

    Kuring gaduh versi béta umum sareng kuring ogé nampi béwara éta (12am waktos Mexico)

  6.   Pablo Aparicio cenahna

    Hatur nuhun kana koméntar anjeun. Inpormasi ditambih di awal.

    1.    Cristian cenahna

      Ti Chili, kuring gaduh vérsi umum sareng éta muncul jam 13:00 siang, 6 Séptémber.
      Wasalam

  7.   Kielco cenahna

    Di Vénézuéla éta dikaluarkeun dinten énjing-énjing, 6 Séptémber

  8.   Marin cenahna

    … Leres, leres, kuring gaduh béta umum sareng béwara pikeun diperbarui nembongan ... Boricua janten anjeun terang ... Puerto Rico

  9.   Rafael pazos cenahna

    Pablo parantos sumping ka kuring sareng developer beta, jam 12, Spanyol !!

    Abdi parantos bungah ... tapi henteu ... hahahahahaha

    Urang kedah ngantosan ... tapi sigana saeutik pisan betas ...

    Salam !!

  10.   Pepe cenahna

    Dina béta umum ogé

  11.   idexterboy cenahna

    Lain ku béta umum. Pesenna kaluar dina iPhone sareng iPad kuring.

  12.   Oscar ml mendez cenahna

    Nya, kuring mastikeun yén kuring aya di Républik Dominika sareng anu parantos ngantunkeun kuring langkung ti 3 minggu ka tukang, malah kuring kedah nurunkeun profil deui nalika kuring ningali éta pembaruan henteu sumping lol sareng kuring kedah deui ka 8.4.1 kumargi saatos ngalakukeun ieu sareng ngabalikan deui hapé henteu kéngingkeun kuring ngaktipkeunana.

    Hatur nuhun ka Nacho pikeun kontribusina kuring kuring tiasa mulangkeunana, panginten kuring parantos ngacapruk, tapi upami kuring mastikeun yén éta kaluar sababaraha kali salami 3 minggu,

    Wasalam

  13.   ceremé cenahna

    Dikonfirmasi, kuring parantos kaluar.

  14.   Lalo cenahna

    Kuring gaduh béta umum dipasang dina iPod 5g, iPhone5 sareng iPad Air 2, sareng upami kuring ngagaduhan peringatan anu sami dina sadaya tilu alat sareng sakumaha atra dina sétting, henteu aya pembaruan

  15.   Reneta Marin cenahna

    Kuring parantos masang béta umum IOS 9.0 (13A4325c) sareng henteu aya naon anu anjeun carioskeun di dieu parantos kaluar tina kuring.

    1.    Reneta Marin cenahna

      Abdi hilap mairan yén éta aya dina iPhone 5

  16.   Ines cenahna

    Di. Argéntina nembongan kuring poé kamari

  17.   Javi cenahna

    Kuring ogé ngagaduhan béta umum pikeun iPhone 6 sareng iPad Air 2

  18.   Mikel cenahna

    Dinten ieu diulang, 10 Séptémber 12:20 am dina béta umum yén béwara némbongan deui, tapi masih teu aya pembaruan.

  19.   DIANA S. cenahna

    Kuring gaduh Béta umum & kuring kéngingkeun bewara anu sami sareng anjeun, anu kuring hoyong terang nyaéta nalika ios 9 resmi kaluar, urang anu gaduh béta bakal otomatis muncul dina alat pikeun dipasang atanapi urang kedah ngaunduh béta anu sanés atanapi resep? Kuring anyar dina ieu, kuring ngarepkeun & aranjeunna ngabéréskeun patarosan kuring, hatur nuhun 🙂

  20.   Gustavo cenahna

    Naha aya anu tiasa méréskeun masalah ieu ?? Éta terus kaluar ka kuring

  21.   Gerardo Contreras cenahna

    Dinten ayeuna sadidinten nalika muka konci peringatan sok muncul, éta ngajantenkeun kuring nekat, aya anu terang alesanna atanapi kuring kedah masang master emas = (

  22.   Hector cenahna

    Pesen éta parantos ditingali sadidinten nalika kuring muka konci hapé. 🙁

  23.   Jairo celis cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring sareng kuring henteu mendakan bantosan ngeunaan ieu. Naha aya anu atos mendakan alesan na kumaha cara dihapus sacara permanen?

  24.   Jose cenahna

    Ayudaaaaaaaaaaaaaaaa parantos putus asa. Unggal-unggal dikonci éta némbongan.

  25.   Andrés cenahna

    Batur bantosan kuring nalika kuring masang ios 9 béta! Kalayan iTunes kuring ngagaduhan kasalahan -1 Teras kuring hoyong balikeun deui sareng kuring masih nampi kasalahan anu sami, naha aya anu terang naon anu kuring tiasa lakukeun?

  26.   Jose cenahna

    Éta henteu ngijinkeun kuring pikeun ngamutahirkeun facebook atanapi aplikasi sanés

    1.    Dario cenahna

      Dina koméntarna tinggalkeun solusi anu kuring mendakan dina youtube

  27.   Dario cenahna

    Kuring masih nampi pesen éta sareng kuring nuturkeun léngkah-léngkah dina pidéo ieu sareng éta jalan haha ​​ambéh aranjeunna henteu nganggo pesen éta unggal-unggal anjeun muka konci éta https://www.youtube.com/watch?v=WEjuVolCDhQ

  28.   Carlos cenahna

    Dear, kuring gaduh béta pangénggalna ngeunaan iOS 9 anu dipasang sareng kuring hoyong terang naha éta bakal diénggalan langsung kana versi resmi ios 9, atanapi sabalikna kuring kedah deui ka ios 8.4.1 kanggo tiasa ngapdet .

  29.   Julian cenahna

    Halo. Kuring gaduh béta umum pang anyarna. Abdi hoyong terang kumaha ngapdet kana vérsi akhir nalika kaluar. Upami éta bakal otomatis atanapi anjeun kedah ngalakukeun hal. Sareng upami aya anu terang kumaha carana ngadamel poster éta ngaleungit

  30.   Carlos Rojas cenahna

    dina 7 Séptémber ... Chili némbongan ka kuring

  31.   Peg Asus cenahna

    Dinten ieu 22 Désémber nembongan unggal-unggal kuring muka konci iphone…. Argéntina

  32.   Saparantosna cenahna

    Kumaha kuring tiasa miceun pesen "update iOS 9 beta"? Abdi peryogi bantosan, éta parantos ngantunkeun kuring ti kamari sareng kuring henteu terang kumaha miceunana

  33.   anggota cenahna

    sareng teu aya anu terang kumaha miceun éta tanda damn. Kuring parantos dipasang 9.1 (13B5110e)