Kasaluyuan aplikasi mangrupikeun hal énggal utama ios 10.3 beta 3

Sababaraha jam ka pengker, jalma-jalma ti Cupertino ngaluarkeun pembaruan ios 10.3 anyar, anu ayeuna dina béta, anu katilu anu pasti, béta anu ngan ukur sayogi pikeun pamekar, dugi ka panginten dina sababaraha jam éta Cupertino bakal ngaluncurkeun ios 10.3 béta umum. Béta munggaran ios 10.3 nyandak kami salaku warta utama fungsi Milarian AirPods abdi, ménu setélan énggal pikeun akun iCloud kami dimana sadaya alat sareng inpormasi anyar ngeunaan akun kami dipendakan, sareng widget énggal pikeun podcast sareng cuaca dina peta, salaku hal anu utama.

Béta katilu ieu parantos masihan urang novelty anu penting anu teu urang tingali dina béja anu sateuacanna. Kabaruan ieu disebat Aplikasi Kasaluyuan, bagian anyar dina setélan dimana urang tiasa mendakan aplikasi anu dugi ka ayeuna teu acan adaptasi sareng sarat ios 10, sareng anu masih dirancang pikeun sistem 32-bit. Kusabab datangna ios 10, nalika urang masang aplikasi anu teu lami diénggalan, ios 10 nunjukkeun kami poster anu nyatakeun yén urang tiasa ngalaman masalah kinerja ngalambatkeun operasi umum alat kami sareng yén éta moal jalan. vérsi hareup ios upami pamekar henteu langsung ngénggalkeunana.

Fungsi anyar ieu dina menu Setélan> Inpormasi bakal nunjukkeun urang sadayana aplikasi anu henteu minuhan sarat kasaluyuan ieu. Dina WWDC anu terakhir, Apple ngumumkeun yén dugi ka Séptémber taun ka tukang, perusahaan bakal mimiti marios unggal aplikasi anu henteu parantos diénggalan dina waktos anu lami, komunikasi ka pamekar kaputusan pikeun narik éta upami éta teu diénggalan sateuacanna. janten cocog sareng versi panganyarna tina iOS 10.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.