Kasabaran, aplikasi gratis saminggu

kabisa

Alat ios mangrupikeun alat anu luar biasa pikeun seueur utiliti, tina browsing internét, ngupingkeun musik, atanapi ngagunakeunana dina dinten ka dinten pikeun nyatet.. Sareng nyaéta kinerja anu saé na ngajantenkeun aranjeunna asistén pribadi pangsaéna kami.

Dinten ieu kami nyayogikeun naon aplikasi dina saminggu, salah sahiji aplikasi anu pangsaéna pikeun nyandak jinis catetan, anu bakal kami bahas Notability, aplikasi anu dikembangkeun ku Jahé Labs deui dina Januari 2011 sareng anu dibanderol $ 4,99. Ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun éta di App Store gratis sabab aplikasi dina saminggu di App Store.

Sareng éta Notability ngalangkungan naon aplikasi 'Catetan' tina alat ios kami anu tiasa nyayogikeun urang, sareng éta sajaba ti tiasa nyerat catetan téks (ngalangkungan keyboard urang), urang ogé tiasa nyerat ku tangan, atanapi bahkan nambihan catetan sora. Sesuatu anu mirip pisan sareng naon aplikasi sapertos Evernote tiasa nawiskeun kami, tapi tina sudut pandang kuring Notability langkung saé.

Anjeun ngan ukur kedah ningali screenshot anu ditawarkeunana ka kami dina log Apple Store sareng anjeun tiasa ningali naon Kaayaan kasohor tiasa janten alat 'otomasi kantor' pangsaéna, anjeun bahkan tiasa ningali file PDF sareng nyisipkeun catetan dina éta. Alat anu langkung saé pikeun murid sareng guru nalika aranjeunna nyarioskeun ka kami ti Apple nyalira (éta muncul dina bagian anyar App Store khusus kanggo guru).

Ogé, Kasohor ngamungkinkeun anjeun nyingkronkeun catetan ngalangkungan jasa sapertos iCloud, Dropbox, Box, atanapi Google Drive, janten éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan sadaya catetan dina sadaya alat anjeun.

Kasohor Éta gaduh biaya € 2,69 janten langkung disarankeun anjeun mésér aplikasi salami saminggu ieu saprak janten aplikasi dina saminggu, anjeun tiasa mésér éta gratis dugi Kemis payun, 8 Mei.

Kasohor (Link AppStore)
Kasohor9,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.