Kasus Batré Cerdas anyar tina iPhone 7 nawiskeun 26% langkung biaya

iphone-7-pinter-batré-bisi

Sanaos rohangan tambahan anu diraih Apple dina desain iPhone anyar ku sacara lengkep nganggo jack headphone, urang tetep henteu terang pasti, upami Apple parantos milih dilegakeun kapasitas batré tina iPhone 7 anyar, sanaos sadayana sigana nunjukkeun yén enya, tapi ogé, pikeun ngaoptimalkeun konsumsi batréna, dina A10 Fusion kami mendakan dua prosesor anu jawab nawiskeun épisiénsi énergi anu langkung saé, anu ditarjamahkeun janten dua jam deui umur batre dina iPhone 4,7, 4,7 inci sedengkeun dina modél Plus urang kéngingkeun langkung sajam umur batréna. Sanaos batréna dina modél Plus langkung ti cukup pikeun nahan dinten damel anu kuat sareng iPhone, modél XNUMX inci peryogi dorongan tambahan kanggo tiasa tahan sadidinten.

Jang ngalampahkeun ieu, jalma-jalma ti Cupertino ngaluncurkeun Smart Battery Case, kasus kalayan batré terintegrasi anu nawiskeun kami desain anu rada narik ati, sanés nyarios awon, tapi ku kami urang tiasa ngagedékeun batré iPhone kami. Kasus Batré Smart anu dirilis ku perusahaan pikeun iPhone 6s, ngahijikeun batré tambahan 1.877 mAH. Tapi tétéla Apple parantos ngarobih bagian jero batré ieu kanggo iPhone anyar 7. Kasus Batré Smart anyar nawiskeun kami batré 2.365 mAh, un 26% langkung seueur dibandingkeun iPhone 6s.

Numutkeun sababaraha sumber Cina, iPhone 7 tiasa ngahijikeun batré 1.960 mah, batré kapasitas anu langkung luhur dibandingkeun iPhone 6s, janten kasus batré anu énggal ieu ngamungkinkeun telepon tiasa dieusi pinuh plus tambahan 17%. Upami Smart Battery Case disambungkeun, status batre ditampilkeun dina layar konci sareng di pusat bewara kanggo ngawaskeun status muatan sepanjang waktos. Kasus ieu didamel tina silikon sareng sayogi hideung hideung. Dina jero kasus ieu kami mendakan microfiche anu ngamungkinkeun urang ngajaga iPhone tanpa aya goresan sepanjang waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.