Kasus katalis pikeun ngajagaan iPhone sareng Apple Watch anjeun usum panas ayeuna

Usum panas datang sareng usum liburan, langkung seueur kagiatan sareng cai di luar, seueur cai. Kolam renang, pantai, walungan, sapédah, gunung ... sadayana sareng alat urang aya di luhur, sareng éta hartosna résiko langkung ageung janten rusak, boh ku cai boh ku tiupan. Katalis parantos ngadamel kasus pelindung sareng tahan cai pikeun alat Apple salami mangtaun-taun., sareng éta sababna kami hoyong mariksa kumaha jalanna.

Kusabab sanaos iPhone sareng Apple Watch énggal tahan cai, éta henteu tahan cai dina sadaya kaayaan, sareng sanés ngan ukur cai anu janten résiko pikeun alat anu urang resep (sareng mahal). Kami nunjukkeun pilihan anu ditawarkeun ku Catalyst pikeun ngajagaan iPhone sareng Apple Watch kami, boh ngan ukur pikeun nabrak sareng ragrag atanapi ogé pikeun cai.

Kasus Protéksi Pangaruh Katalis

Panutup anu saé pikeun kahirupan sadidinten, tapi anu ampir wajib upami urang badé ngalakukeun kagiatan olahraga atanapi anu résiko pikeun iPhone urang. Pisan hampang sareng gampang dipasang, éta mangrupikeun panutup kalayan penampilan konvensional sareng tonggong transparan, tapi éta nawarkeun perlindungan pikeun ragrag dugi ka 3 méter jangkungna, langkung ti cukup pikeun ragrag teu kahaja tina leungeun kami. Pisan hampang sareng ku tukang transparan, éta mangrupikeun sampul Kuring parantos dipilih pikeun dianggo sadidinten. Salaku tambahan, desain na nyaéta bijaksana pisan, kalayan port Kilat gratis pikeun tiasa nempatkeun iPhone urang dina charger naon waé, tangtosna éta cocog sareng charger nirkabel, sareng roda pikeun ngaktipkeun atanapi mareuman modeu jempé iPhone urang leres-leres raoseun , henteu sapertos kasus sanés anu sami anu ngantepkeun saklar sisi teuing lemah sareng sesah diakses. Tombolna raoseun sareng henteu sesah pisan, kagagalan model anu sanés anu umum.

Panutupna kalebet tali pigeulang éta tiasa dibenerkeun dina salah sahiji juru sareng éta bakal aya gunana upami anjeun hoyong nyandak kasus éta dina panangan anjeun nalika ngalakukeun kagiatan anu sanés. Sanaos layar sareng kamérana ditingali, kasus na caket supados aranjeunna henteu ngontak permukaan mana waé nalika nempatkeun iPhone ka luhur atanapi ka handap. Ngan ukur beuratna 32 gram, éta raoseun pisan dianggo, sareng henteu nambihan kandel iPhone. Anjeun parantos sayogi dina Amazon dina harga € 43,99.

Katalis Kasus Cai

Kalayan éstétis mirip pisan sareng anu sateuacanna, urang tiasa mendakan kasus Catalyst anu langkung jauh dina hal panyalindungan, sabab ku ayana éta ogé urang tiasa nganggo iPhone kami di bojong dugi ka 10 méter, sareng tahan dugi ka 2 méter. Kasus ieu diwangun ku dua bagian anu pas sareng ngégél iPhone anjeun sahingga sadayana tahan ka iPhone. Bagean payun ogé dijagaan sareng ditutupan ku foil transparan Kalayan anjeun tiasa neraskeun nganggo iPhone dina cara normal, bahkan ngajaga 3D Touch. Port Kilat disegel ku tutup karét anu tiasa dibuka pikeun ngeusi batre, sareng kaméra ogé ditutupan, kajabi lampu kilat. Kuring henteu acan merhatoskeun masalah poto-poto nalika masang kotakna, salami anjeun ngabersihkeun lensa ogé sateuacan di pasang. Éta sapinuhna cocog sareng carjer nirkabel.

Kasus anu ideal pikeun indit ka pantai sareng ngajagaan iPhone anjeun tina cai asin sareng keusik, sareng éta bahkan ngamungkinkeun anjeun nyandak gambar di jero cai (langkung gampil upami anjeun nganggo tombol polumeu sanés tombol layar). Éta tiasa nimbulkeun masalah nalika nyobian maca téks leutik dina sinar panonpoé langsung, kusabab lambaran jelas hareupeunana anu ngajantenkeun cahaya hérang sareng teu katingali jelas, sanés upami anjeun aya dina tempat teduh atanapi di jero rohangan, tapi naon anu kasulitan anu dikompensasi ku panyalindungan éta nawiskeun kami. Audio spéker payun, nyaéta sauranna, rada dikirangan, tapi minimal, sareng anjeun tiasa ngiringan telepon tanpa aya sakedik masalah. Kusabab kasulitan alit ieu, éta moal tiasa disarankeun pikeun dianggo sadidinten, tapi Éta cocog pikeun nalika anjeun leres-leres ngamangpaatkeun kautamaan na. Salaku tambahan, nempatkeun sareng ngaleupaskeun éta saderhana pisan, teu aya alat anu diperyogikeun. Anjeun parantos sayogi dina Amazon pikeun € 98,99.

Katalis Apple Watch Kasus Waterproof

Sakumaha urang ngajagi iPhone urang urang kedah ngajaga Apple Watch. Leres, Series 2 tahan cai, tapi kasus ieu bakal ngamungkinkeun urang teuleum dugi ka 100 méter, sosok anu sacara praktis saha waé pangguna Apple Watch bakal ningali langkung ti cukup pikeun kabutuhanna. Upami anjeun badé ngalangkungan kolam renang normal, sigana kuring mah Jenis panyalindungan ieu disarankeun pisan pikeun Apple Watch anjeun, utamina upami anjeun ngarencanakeun ngagunakeunana dina cai asin. Salaku tambahan kana panyalindungan cai éta ogé ngajagaan tina nabrak sareng ragrag dugi ka 2 méter, anu ogé pikaresepeun pikeun usum panas. Kasus kalebet tali, anu tiasa ditukeurkeun sareng tali naon waé anu nganggo kait konvensional. Layarna lengkep gratis, janten tampilan na henteu kapangaruhan.

Kasus ieu diwangun ku tilu potongan, dua pikeun kasus sareng tali, sareng kotak silikon anu ngabungkus Apple Watch sapertos kaos kaki. Pikeun ngalereskeunana urang kedah ngaco sekrup alit nganggo obeng anu kalebet dina kotak. Kantong silikon lengkep nutupan handapeun tempat sénsor denyut jantungna, tapi éta tetep tiasa dianggo henteu aya masalah, diparios. Pikeun ngaksés makuta sareng tombol gigir urang kedah nganggo makuta sareng tombol anu kalebet kasus, tapi teu aya masalah, éta tiasa dianggo saé pisan sareng jawabanana sami sareng anu aslina. Leres kasus ieu rada ageung, tapi upami anjeun resep jam tangan anu katingali olahraga sapertos G-Shock klasik, anjeun bakal resep kasus ieu bahkan pikeun panggunaan sadidinten. Sayogi di Amazon pikeun sadaya modél sareng ukuran, awas sabab anjeun kedah milarian anu khusus pikeun modél anjeun (Seri 1, 2 atanapi 3 tina 38 atanapi 42mm), ogé dina sababaraha warna sareng fosfor anu paling wani. Tali bodas ieu kanggo Seri 2 42mm dibanderol € 65,99 at link ieu.

Katalis 42mm Olahraga Band

Sarung olahraga silikon cocog pikeun usum panas kusabab résistansi langkung ageung kana cai sareng kesang sareng éta sababna kami ogé hoyong nyobian alternatif anu ditawarkeun ku Catalyst pikeun kami. Tali olahraga ieu mirip pisan bahan sareng kanyamanan pikeun Apple resmi, tapi ku sistem pengikat anu rada béda. Genggaman dibereskeun dua kali, dina tali (nganggo liang anu janten ciri desain na) sareng dina gelung. Kalayan sistem ieu, dua hal kahontal: yén tali adaptasi dugi ka sabaraha panjangna sareng yén kaamanan tina fiksasi na luhur. Desain ieu ogé ngajantenkeun sampurna pikeun mandi atanapi maén olahraga sabab ngamungkinkeun Uap gampang musnah.

Tali na dibenerkeun dina Apple Watch nganggo kait anu ngamungkinkeun tali silikon tiasa dipisahkeun, sapertos tali jam normal, sareng ogé sistem anu saderhana anu ngamungkinkeun dilakukeun tanpa alat. Sentuhan lemes pisan sareng ngagaduhan élastisitas anu tangtu Éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngalereskeun kana pigeulang anjeun pikeun deteksi detak jantung anu pangsaéna nalika anjeun ngalakukeun kagiatan olahraga. Tali ieu tiasa dianggo ku kasus sateuacanna anu parantos urang tingali pikeun Apple Watch. Kami gaduh éta aya dina sababaraha warna sareng pikeun 38mm sareng 42mm.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.