Kasus Kulit Nomad sareng MagSafe

Nalika ngeunaan kasus kulit Nomad mangrupikeun salah sahiji mérek anu kami pikaresep, sareng aranjeunna nembé ngamutahirkeun Kasus Kasus Kasus sareng Kasus Folio anu pas pikeun sistem MagSafe anu anyar. Kami nguji aranjeunna sareng nunjukkeun ka anjeun.

Sistem MagSafe mangrupikeun salah sahiji hal anyar anu diwanohkeun ku Apple dina iPhone anyar 12. Sistem magnet anu saderhana anu kalebet dina iPhone sareng anu ngamungkinkeun pangisi daya, kurung sareng asesoris sanésna tiasa dilereskeun di bagian tukang iPhone urang. Kaleresan aya anu siga priori siga fungsionalitas anu aya hubunganana janten kanyamanan anu sesah nyerah, sareng ayeuna kuring tiasa nganggo salah sahiji sampul favorit kuring mangtaun-taun sareng masih ngaraosan manpaat MagSafe hatur nuhun ka Nomad anu ngapdet sampulna janten cocog.

Nomad Kasus Kasar

Éta tanpa diragukeun salah sahiji kasus iPhone karesep kuring salami mangtaun-taun. Éta ngagabungkeun kulit asli anu paling saé kalayan panyalindungan anu saé berkat pigura sareng struktur polikarbonat anu ngurus iPhone anjeun nalika ragrag. Perlindungan parantos réngsé, bahkan di handapeun tempat panyambungna Kilat sareng panyaturna, sareng salian ti bantal bantalan, éta ngagaduhan keuna sareng cekelan anu saé, bari ngamungkinkeun anjeun sénsitip anu saé nalika mencét tombol-tombolna.

Interior microfiber bakal ngorbankeun permukaan iPhone anjeun anu lemes, sareng di dinya urang tiasa ningali mérek sistem MagSafe, bunderan anu tiasa dikenal anu terukir dina jero, sareng anu henteu aya sésana di luar, sakumaha kuduna. Boh pigura sareng liang pikeun kaméra gaduh lega leutik anu ngahindarkeun kontak layar atanapi kaméra nalika disimpen dina permukaan anu rata.

Nomad terjal Folio

Panutup ieu mangrupikeun varian tina anu sateuacanna, kalayan bahan anu sami, bérés anu sami, sareng ogé Éta ngagaduhan panutup kulit anu kami mendakan tilu slot interior pikeun nempatkeun kartu idéntifikasi atanapi kiridit, sahingga nyandak ponsel urang ku sadayana anu urang peryogikeun kanggo ninggalkeun bumi. Leres, ku Apple Pay urang sacara praktis tiasa mayar dimana waé, tapi henteu nganyenyeri pikeun mawa solusi kamungkinan yén sababaraha bisnis henteu acan cocog sareng sistem Apple, atanapi nyandak idéntifikasi atanapi lisénsi supir urang di luhur. Éta ogé ngagaduhan bagian pikeun nyandak tikét, pélor anu sanés dina kaméra pikeun naon anu tiasa kajantenan.

Ku cara kieu, pikeun panangtayungan hébat anu ditawarkeun ku Kasus Kasar urang tiasa nambihan panyalindungan tambihan anu ditawarkeun ku sampul payuneun Kasus Folio Kasar, salian ti genah tiasa ngantepkeun dompét urang di bumi. Tutupna henteu ngagaduhan panutupan magnét, ogé teu ngahurungkeun layar iPhone nalika dibuka, tapi panutupanana leres bahkan kalayan tilu kartu dina slot internal.

Kaayaan hawa cocog pisan sareng aranjeunna

Kuring parantos nganggo Nomad Rugged Case salami sababaraha minggu sateuacan ngarékam pidéo sareng nyandak poto anu anjeun tingali dina tulisan ieu, anjeun tiasa ningali éta ngagaduhan tanda panggunaan, sapertos anu normal pikeun kulit. Ngalangkungan waktos sanés masalah pikeun kasus kulit, sahenteuna pikeun anu kualitasna saé.. Bersinar, tanda, goresan ... masihan karakter khusus pikeun kasus anu kuring resep pisan. Sakumaha kuring nyatakeun, kuring parantos nganggo panutup ieu salami sababaraha taun sareng sepuh aranjeunna henteu merusak aranjeunna pisan, aranjeunna cocog pisan. Sanaos sok aya jalma anu henteu resep ieu ... tetep waé émut upami ieu kasus anjeun.

Tanpa nyerah MagSafe

Hiji-hijina bédana kasus Nomad énggal ieu ti model saméméhna nyaéta kasaluyuan sareng sistem MagSafe. Kasus ieu kalebet sistem magnet anu sami sareng iPhone supados urang tiasa ngalampirkeun kana asesoris anu sami anu urang teu nganggo kasus atanapi nganggo kasus Apple resmi. Panyekel mobil, méja nangtung, wadah kartu magnét ... aksésori anu disahkeun ku MagSafe bakal tiasa dianggo sampurna sareng sampul ieu, Kalayan cekelan anu sami sareng kaamanan sistem Apple resmi. Kuring bahkan tiasa nyarios yén éta ningkatkeun cengkraman dibandingkeun nalika anjeun henteu nganggo koper, kumargi kulit masihan cekelan anu langkung saé tibatan permukaan kaca iPhone. Ngeunaan kamungkinan tanda yén MagSafe tiasa ngantepkeun di luareun pasualan, dina waktos ayeuna (sareng kuring nganggo unggal dinten) henteu aya tilasna.

Pendapat editor

Kasus Nomad énggal nawiskeun kami kualitas bahan anu biasa kalayan tingkat panyalindungan anu luhur anu henteu biasa dina kasus kulit, sareng ogé tanpa kedah mundur tina kautamaan sistem MagSafe, janten dina waktos ayeuna salah sahiji alternatif anu pangsaéna pikeun kasus Apple resmi, henteu ngan ukur pikeun kualitas bahan, tapi pikeun fungsionalitas sareng perlindungan. Anjeun tiasa mésérna dina tautan ieu di Macnificos.

  • Nomad Kasar Kasus pikeun iPhone 12 Pro Max MagSafe hideung, coklat atanapi krem ​​ku 59,99 € (link)
  • Nomad terjal Folio pikeun iPhone 12 Pro Max MagSafe dina warna hideung atanapi coklat ku 79,99 € (link)
Kasus terjal sareng Folio Kasar
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
59,99 a 79,99
  • 80%

  • Kasus terjal sareng Folio Kasar
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Kulit premium
  • Cocog sareng Sistem MagSafe
  • 360º panyalindungan
  • Sepuh saé

Kontra

  • Folio Kasar kalayan Sampel payun tanpa Penutupan Magnetik

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.