Kasus kulit paling saé pikeun iPad Pro

Milarian anu bisi kulit pangsaéna pikeun iPad Pro anjeun? Langkung seueur jalmi milih mésér produk kualitas pikeun pelengkap Tablet na. Milarian kasus kulit anu pangsaéna pikeun iPad sanés tugas anu gampang, janten ieu sababaraha pilihan anu paling terkenal di pasar.

Kasus Harber London iPad Pro EVO

Ieu téh hiji desain ekslusif jeung elegan ti mérek Harber London anu tiasa dianggo pikeun modél iPad Pro anu béda tina 9,7 inci sareng kanggo iPad Air. Éta menonjol pikeun produk anu kualitasna paling luhur, sadayana kulit di payun sareng tukang, sareng prosés manufaktur anu optimal; buatan tangan sareng didamel di Spanyol. Eksklusivitasna aya dina bahan na, sabab éta parantos didamel nganggo kulit gandum. Éta ogé kalebet rohangan anu ditangtoskeun pikeun pensil Apple. Éta mangrupikeun kasus anu écés, anu matak ngamudahkeun pikeun ngangkut alat. Ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan pikeun kasus iPad anu tiasa dipendakan dina bagian iPad tina harberlondon.com

Kasus apel

Éta mangrupikeun usulan Apple pikeun pasualan kulit kanggo iPad Pro. Interiorna didamel nganggo bahan microfiber ngajaga Tablet nalika ngangkut sapopoé. Salaku tambahan, éta tetep stabil nalika alat dianggo, pikeun masihan konsistén sareng kaamanan. Éta aya dina sababaraha warna, coklat anu paling ciri.

Ztotop pikeun iPad Pro 11

Ieu mangrupakeun pilihan langkung mirah sareng gampang Éta ciri cangkang kulit sintétik sareng interior anu didamel ku microfiber pikeun mastikeun kasalametan. Kasaluyuan sareng fungsi ngecas nirkabel sareng fungsi magnét pulpén mangrupikeun ciri anu utami. Éta ogé ngagaduhan sistem anu cerdas anu ngatur 'fungsi bobo' tina iPad.

Kasus puteran 360 derajat

Éta nangtung pikeun kaaslianana dina fungsi éta ngamungkinkeun anjeun muterkeun Tablet dugi ka 360 derajat. Balikkeun Tablet tanpa kompromi kaamanan sareng stabilitas. Éta didamel nganggo bahan eko, kulit sintétik, anu, salian ti nawiskeun jaminan kualitas luhur, nyumponan sarat ngajaga lingkungan. Modél kasus ieu ayeuna aya di generasi katilu na sareng cocog sareng iPad 12.9 taun 2018.

Kasus Kulit Asli pikeun iPad Pro 12.9

Éta mangrupikeun pilihan anu fungsional pisan sareng murah, tapi diwatesan ku modél iPad Pro 12.9. Henteu aya jinis iPad anu sanés pikeun hal ieu. Éta ngagaduhan gaya méja pikeun nahan Tablet nalika éta dianggo sareng rohangan anu biasa pikeun pulpén. Éta didamel nganggo saratus persén kulit sapi sareng ngagaduhan sistem panutupanana magnét anu cerdas.

AUUA iPad Pro 10.5

Sapertos model samemehna, kasus iPad ieu cocog sareng iPad Pro 10.5 inci. Éta didamel nganggo kulit PU, kalayan ujungna hiji-millimeter éta ngamungkinkeun ngajaga Tablet ngalawan niup waé. Éta ogé ngagaduhan fungsi magnét otomatis anu ngatur gantung sareng ngahudangkeun alat; sahingga ngahontal hemat énergi.

Kasus K-Tuin

Kasus kulit ieu pikeun iPad mangrupikeun modél hideung anu misahkeun Tablet tina potlot, dina kasus anu sami, pikeun ningkatkeun kaamanan duanana. Mangrupikeun desain sareng kulit lemes sareng tahan, sareng interior microfiber anu nyegah karusakan. Éta ngaréspon persis kana kriteria kaanggunan sareng kanyamanan anu dipilarian ku pangguna dina produk ieu.

Kasus kulit Lucrin

Éta mangrupikeun tarohan anu hadé tina sungut Lucrin pikeun ngarayu pangguna iPad. Mangrupikeun modél anu unik dina ukuran A5 anu adaptasi sareng alat anu béda-béda perusahaan California, sapertos iPad Pro. Diménsi na ningkat nalika dibuka, sahingga ngagampangkeun panggunaan Tablet bari tetep ngajaga hal éta salaku unsur panyalindungan sareng kaanggunan. Nyaéta sayogi dina seueur warna sareng jinis kulit, Supados klién tiasa ngasingkeunana ka karesepna; kalayan kamungkinan milih ogé ukiran anjeun nyalira.

Kasus FramaSlim pikeun iPad 12.9

Éta mangrupikeun kasus anu didamel ku panangan ku kulit sapi sacara éksklusif ditujukeun kana modél iPad 12.9 taun 2018. Dihasilkeun di Spanyol sareng kualitas anu pangluhurna, pilihan ieu nampilkeun pangaluyuan anu ultra-alus sareng fungsional anu ngagampangkeun panggunaan sareng nawiskeun seueur kaamanan pikeun alat. Éta nampilkeun pangrojong pikeun tiasa nganggo Tablet bari ngajaga sampéanna.

Cover Smart

Modél ieu paling saderhana tina sadaya pilihan kasus iPad, tapi minuhan sarat kualitas minimum éta diperyogikeun pikeun produk anu didamel nganggo kulit. Éta cocog sareng generasi kahiji sareng kadua iPad Pro 12.9 sareng harga na dihandap rata-rata pasar. Éta nyambung ka Tablet dina cara anu ngajaga dina posisi sésana nalika éta ditutup sareng ngaktipkeunana saatos éta dibuka.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.