Kasus nyata anu sanés ngeunaan Apple Watch anu nyalametkeun kahirupan hiji jalma

Detektor ragrag Apple Watch

Sareng ieu sanés waktos urang ngobrol ngeunaan Apple Watch anu nyalametkeun kahirupan hiji jalma saatos ragrag, kacilakaan atanapi anu sami. Waktos ieu ragrag hiji jalma di Morrow, Georgia, nyababkeun Apple Watch nelepon otomatis kana kaayaan darurat nurutkeun média CBS46.

Dina hal ieu, éta attributed ka kacilakaan anu lumangsung salila isuk tiis 23 Januari, telepon darurat sumping di ti hiji Apple Watch nu diperlukeun bantuan jasa darurat ieu di Clayton County. Jalma anu luka tetep dina kaayaan semi-sadar, bingung sareng tiis pisan di tukangeun sababaraha rungkun nalika ngalaman ragrag. Anjeunna ayana 12 menit saatos Apple Watch na ngahubungi kaayaan darurat data konci pikeun nyalametkeun kahirupan jalma anu luka.

Waktos ieu teh Morrow Kota Departemén Seuneu Wakil Kapala Jeff Moss dipedar dina média naon anu lumangsung dina hal ieu sarta attributed istighfar kana efektivitas jam jeung karya alus tina layanan darurat:

Kusabab Apple Watch ngamimitian nelepon, lokasi telepon ngan ukur tiasa ditangtukeun ku GPS arloji, anu ngalaporkeun perkiraan arah kacilakaan éta. Tim ti Dinas Seuneu Morrow sumping sareng unit ti Pulisi Morrow sareng gancang sadar yén alamat fisik sanés tempatna jalma anu luka sareng milarian perimeter diluncurkeun dugi ka mendakan anjeunna.

Saatos dialihkeun ka rumah sakit anu pangcaketna, lalaki éta dirawat sareng dileupaskeun saatos tés médis anu relevan. Hasilna tiasa "teu diragukeun" langkung parah, tapi deui Apple lalajo junun mantuan dina kaayaan resiko pikeun jalma. Nembe Apple nyieun runtuyan announcements kalawan Apple Watch salaku protagonis babarengan jeung carita nyata bantuan aktip ti nonton dina kacilakaan, ieu téh salah sahiji warta sejen.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.