Netflix ngarencanakeun ngeusian katalog streaming na ku 50% eusi aslina

Netflix

Tujuanana Netflix nyaéta eusian satengah katalog streaming anjeun sareng program anu asli salami sababaraha taun ka hareup, numutkeun naon anu dilaporkeun ku CFO na, David Wells.

Pengumuman ieu nandakeun dorongan anyar pikeun acara TV asli Netflix sareng tawaran pilem di luhur rata-rata eusina. Katalog streaming mangrupikeun sapertilu tina cara pikeun ngahontal tujuan, numutkeun ka Wells, anu nyatakeun yén perusahaan parantos ékspérimén sareng "transisi sareng evolusi sababaraha taun pikeun langkung seueur kontén urang nyalira".

Netflix ngarepkeun ngaleupaskeun 600 jam program dina 2016kaluar tina 450 jam di 2015, kapala perwira kontén Ted Sarandos nyarios dina awal taun. Perusahaan parantos ngamajukeun belanja eusi dina dasar untung rugi naék tina $ 5 milyar dina 2016 janten langkung ti $ 6 milyar dina 2017.

Ceuk Wells kitu serial TV sareng pilem aslina bakal teras janten campuran eusi propriétari sareng kontén anu dihasilkeun ku Netflix, ogé ko-produksi sareng akuisisi anu perusahaan damel. Pasar streaming ningali panurunan dina biaya produksi sareng sajumlah seueur anu nawar, sahingga langkung mirah nyandak résiko dina program anyar.

"Anjeun gaduh pasokan sareng paménta sédiménasi," lanjut Wells. “Anjeun teu kedah kedah ngajalankeun imah. Urang ogé tiasa hirup sareng bujang, ganda sareng triple khusus sabanding sareng biaya ”.

Tujuanana, saur anjeunna, nyaéta nyebarkeun hal anu narik unggal palanggan masing-masing, unggal bulan, sareng di payuneun éta "urang kedah jalan anu panjang", ngalangkungan jinis sareng format anu béda. «Hal anu saé ngeunaan platform éta ngamungkinkeun kabébasan kréatip anu hébatSumur nambihan, nawiskeun produksi épisode panjang variabel salaku conto.

Stranger Things, salah sahiji nempokeun hit Netflix anu pang anyarna, parantos ngonfirmasi musim anu bakal datang. Tanggal 31 Agustus, perusahaan ngabarukeun séri pikeun usum kadua salapan épisode, pikeun diterbitkeun dina 2017.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.