Di dieu Peta

DIDIEU MAPS ayeuna DIDIEU WeGo

Aplikasi HERE Maps anu sateuacanna ti Nokia, sareng ayeuna milik Mercedes, Audi sareng BMW ngagentos nami janten DIDIEU WeGo

RadioApp gratis kanggo waktos terbatas

RadioApp mangrupikeun aplikasi pikeun iPhone anu saé anu ngamungkinkeun urang ngadangukeun radio tina iPhone urang ngalangkungan internét saolah-olah éta radio konvensional

Apple Pay ayeuna sayogi di Swiss

Nagara pamungkas anu nampi Apple Pay kalayan tangan kabuka nyaéta Swiss, dimana ayeuna tilu bank utama parantos nawiskeun dukungan.

Apple ngaréspon tuduhan Spotify

Apple ngaréspon tuduhan Spotify sareng ngalakukeun éta sareng hurup kabuka anu ngajantenkeun hal-hal rada jelas tanpa ngigel baso na.

Dimana Apple Pay di Spanyol?

Kami ngahontal khatulistiwa 2016 sareng kami masih teu gaduh berita iraha Apple Pay badé dugi ka Spanyol. Naha sistem pamayaran selulerna henteu dugi ka Spanyol?

WWDC16 dina throttle pinuh

Ieu konci 2-jam WWDC16 dina 7 menit

Teu gaduh waktos kanggo ningali konci WWDC16? Tong hariwang, upami anjeun henteu tiasa ningali acara 2 jam, ieu anu paling matak dina 7 menit.

Jawbone up3

Jawbone kaluar tina bisnis pengukur

Perusahaan Jabone, anu mangrupikeun salah sahiji pabrikan utama pangukuran, parantos ngumumkeun yén bakal ninggalkeun pasar pikeun alat jenis ieu