Apple Pay

Pitunjuk setelan Apple Pay

Apple nembé ngaluarkeun video énggal dina saluran YouTube na dimana éta nunjukkeun urang kumaha ngonpigurasikeun alat urang pikeun nganggo Apple Pay

Tinjauan Loop Jauh Resmi Apple

Siri Remote jauh pisan leutik sareng Apple nawiskeun Jauh Loop salaku kaamanan. Di dieu anjeun gaduh sadayana inpormasi ngeunaan talina.

Kumaha cara ngarékam layar Apple TV 4 [Mac]

Kalayan sagala hal anu anyar anu dibawa Apple TV 4, panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun ngarékam layar anjeun. Kami ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun éta sareng tutorial saderhana ieu

Plex ayeuna sayogi pikeun Apple TV 4

Apple TV generasi kaopat parantos gaduh nilai langkung seueur tibatan Jumaah kamari sareng alesanna nyaéta éta parantos ngagaduhan aplikasi Plex sayogi.

Lima ulasan video Apple TV 4

Isukan urang bakal kéngingkeun Apple TV generasi kaopat pikeun pangguna anu munggaran, sareng didieu aya sababaraha ulasan video.

Mésér Apple TV, 32GB atanapi 64GB?

Model TV Apple naon anu anjeun peryogikeun? 32GB atanapi modél 64GB? Kami masihan anjeun sababaraha detil anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun.

Asal-usul Siria Apple

Kami ngaliwat carita asalna Siria ti pangadeg Apple Steve Jobs, asal Siria anu kedah ngajantenkeun urang mikirkeun drama kamanusaan Siria.

Citakan pikeun motong MicroSIM anjeun

Unduh témplat pikeun adaptasi sareng motong kartu SIM anjeun sareng ngarobih kana microSIM, format anu seueur dianggo dina iPhone sareng héndsét sanés.