Ieu konektor Kilat tina Apple Watch

Ieu mangrupikeun detil anu paling khusus ngeunaan konektor anu panasaran ieu anu diteundeun ku Apple dina rahasia anu paling ketat, lighning sareng Apple Watch.

Desain Apple Watch

Skéma lengkep komponén Apple Watch

Upami Apple Watch narik perhatian anjeun, ningali skéma kompléks komponénna sareng kumaha cara ngagunakeunana ku pihak katilu bakal ngareuwaskeun anjeun.

Kumaha ngarobih rupa Apple Watch

Apple Watch ngagaduhan nomer telepon anu tiasa ditukeurkeun. Kami parantos terang inpormasi ieu sareng sanaos henteu leres-leres murah, dinten ayeuna kami bakal nunjukkeun kumaha ngarobahna.

Aplikasi Apple Watch

Aplikasi naon anu tos dipasang dina Apple Watch? Naon anu urang tiasa laksanakeun sareng aranjeunna?

Asesoris Apple Watch Pangsaéna

Apple Watch henteu acan dijual, tapi kami ngayakeun ulasan ngeunaan asesoris anu pangsaéna pikeun Apple Watch dugi ka ayeuna muka anjeun.

Apple Watch Sport

Harga Apple Watch: sadaya vérsi

Harga awal Apple Watch, anu parantos dipikaterang ku kami dina intina dinten ayeuna nyaéta $ 349, tapi éta bakal janten biaya vérsi dasarna waé.

ltools

iTools, gaganti iTunes anu paling praktis

Alternatipna anu paling enteng sareng tercepat pikeun iTunes dina pasaran, lengkep gratis sareng portabel, anjeun moal nganggo iTunes deui kajabi pikeun mulangkeun atanapi ngapdet.

Top 5: Produk Apple anu leres pisan

Sanaos ampir sadayana anu paling dipikanyaho ngeunaan Apple parantos suksés pisan, aya seueur proyek, anu ditingalkeun dina bayangan sareng mangrupikeun kagagalan nyata.

itunes12

Dimana sidebar di iTunes 12?

Anjeun panginten parantos perhatoskeun yén iTunes 12 parantos robih sababaraha hal. Diantarana, éta sidebar parantos ngaleungit. Dinten ieu kami ngawartosan anjeun kumaha kéngingkeunana deui.