Apple Watch

Sadaya inpormasi Apple Watch

Kami nunjukkeun anjeun sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng Apple iWatch anu diantos-antos anu tungtungna parantos disebat Apple Watch

Kairos, jam arloji asli

Jam tangan Kairos, jam tangan hibrid munggaran di pasar, mangrupikeun gabungan anu sampurna antara jam otomatis sareng jam tangan

Rinci Apple, halo

Diantara pajeg, aranjeunna parantos émut ka jalma anu ngarancang sareng ngadamel bédana sareng jinis Mac, sareng aranjeunna parantos masihan salam dina lanyard

Toko Apple di Granada?

Numutkeun inpormasi anu dicandak tina blog Emilcar, Granada, propinsi Andalusia tiasa ngagaduhan toko Apple fisik, anu disebat Apple ...

App dina Minggu: Awak Manusa

Sakali deui, Apple pangkat "Awak Manusa" salaku App saminggu. Aplikasi pikeun terang interior urang diwangun ku alat sareng sistem.

Barudak: Kategori anyar di App Store

Milarian aplikasi barudak di App Store sok janten tugas anu matak pikasieuneun. Tapi éta parantos robih. Di Apple aranjeunna parantos nyiptakeun kategori énggal: Barudak

Vimeo ngagabung kana ios 7

Vimeo ngahijikeun sareng ios 7 sareng ngaluncurkeun pembaruan énggal tina aplikasi na adaptasi panganteur na ka ios 7.

Naon anu énggal dina ios 7

Presentasi modél iPhone anyar, 5c sareng 5s, parantos dijalankeun salaku léngkah pikeun ngarobih antarmuka iOS 7 sacara lengkep.

Dua taun Tim Cook salaku CEO Apple

Dua taun parantos kalangkung sareng Tim Cook salaku kapala Apple. The Maps fiasco, peluncuran iPad Mini sareng momen anu sanés parantos dibéntangan ku aranjeunna.

Splyce, aplikasi Spanyol anu nyapu

Splyce mangrupikeun aplikasi Spanyol anu ngamungkinkeun urang pikeun ngamangpaatkeun perpustakaan musik urang, nawiskeun seueur pungsionalitas.

iTunes 11 dina Macbook iPhone sareng iPad

Ngadamel akun iTunes AS

Kami ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa ngadamel akun iTunes di Amérika Serikat pikeun kauntungan tina kurs dolar -euro sareng nikmati aplikasi anu éksklusif.

Pebble iFixit

Jam Pebble ampir teu mungkin diropea

Arloji Pebble mustahil pikeun diperbaiki, anu ngahambat pangguna pikeun ngarobih batréna sareng kedah mésér anu anyar nalika henteu nawiskeun otonomi

Halaman: Prosesor kecap Apple

Halaman mangrupikeun prosesor kecap, panginten anu pangkuatna, didamel ku Apple, dibanderol 7,99 euro sareng sayogi di App Store.

ShiftLife - Shift Organizer pikeun ios

ShiftLife mangrupikeun aplikasi anu saé pikeun anu damel shift. Atuh kana témplat anu anjeun tiasa jiptakeun, anjeun tiasa sacara gampang nambihan kana kalénder anjeun

Toca Boca: kaulinan pikeun barudak leutik

Toca Boca ngembangkeun kaulinan anu dirancang pikeun barudak leutik pikeun senang-senang sareng diajar dina waktos anu sami. Motong rambut, janten dokter, atanapi masak tiasa pikaresepeun