Game Center parantos diretas

Game Center parantos diretas. Ieu salah sahiji warta anu ngajantenkeun kuring sedih pisan, kunaon? Kusabab upami ...

iTunes diretas deui

Kira-kira 50.000 akun pangguna iTunes diretas ti Cina minggu kamari. Seranganna nyaéta ...

Aspal 6: Adrenalin, Sawangan

Aspal 6: adrénalin sanés gim balap has anjeun tina naon anu kuring tingali dina tés anu kuring tiasa lakukeun ...

Naha iPad diciptakeun dina 2004?

Upami anjeun hoyong ningali anu panasaran pisan, pasang dina pilem "The Incredibles" sareng upami anjeun ningali pisan anjeun bakal mendakan ...

Ringtone Maker [Update]

Ringtone Maker mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu mimiti disatujuan pikeun Apple pikeun nyiptakeun nada urang nyalira ti ...

Sejarah iPod dina halaman Apple

Upami anjeun pencét di dieu anjeun tiasa ningali sajarah iPod anu Apple parantos terbitkeun dina halaman wéb na, ti mimiti ...

IPod Touch anyar ngageter

Sakumaha biasa, saatos presentasi Apple kami mendakan fitur-fitur anyar produk anu teu dipidangkeun ku Steve Jobs ka ...

Spiderman sayogi 1 Séptémber

Tungtungna Gameloft parantos mastikeun yén pertandingan anyarna, Spiderman Total Mayhem, bakal sayogi ti 1 Séptémber. A…

Klon Cina iPhone 4

Di Cina sadayana disalin sareng iPhone 4 moal janten pengecualian, janten kanggo ayeuna ...

Pembaruan: iTunes 9.2.1

iTunes diénggalan kana vérsi 9.2.1, ieu wartosna: iTunes 9.2.1 ngajawab sababaraha masalah penting, sapertos kieu:…

Masalah sareng ios 4?

Sapertos pembaruan énggal tina Apple, ios 4 tiasa ngahasilkeun masalah sakedik ganjil dina iPhone tina ...

Tambahan pikeun aplikasi: Gyroscope

Kamari ku sadayana kaributan tikét kami ngobrolkeun anjeunna nalika aranjeunna nampilkeun anjeunna, tapi ayeuna waktuna analisa langkung seueur ...

Ayeuna siap pikeun ngaunduh Safari 5.0

Sakumaha kuring nyebatkeun sababaraha dinten ka pengker, Apple parantos ngaleupaskeun Safari 5.0. Kalayan kabaruan utama sapertos: Safari Reader Pilihan anyar kanggo dianggo ...

Kaisar 200. A workstation anjeun moal hoyong ngalih ti.

Kuring henteu terang naha persis naha pabrikan nyebatna stasiun "damel", padahal éta sigana langkung mirip stasiun rekreasi. Anu leres-leres spektakuler sanés desain futuristik anu mékanis anu hébat, tapi spésifikasi anu héran tina alat terpadu anu ogé cocog sareng iPod / iPhone kami.

Upami anjeun hoyong ningali pidéo tina kaajaiban ieu dioperasikeun sareng anjeun hoyong terang spésifikasi na, anjeun bakal ngalebetkeunana saatos luncat

Tés gancang pikeun iPad

Upami anjeun nembé ngagaleuh iPad di Spanyol sareng anjeun hoyong terang kecepatan maksimal dimana anjeun tiasa ...

Program pikeun atlit luar

Upami anjeun resep lumpat, bersepeda, skating atanapi olahraga outdoor anu sanés, tulisan ieu, tanpa diragukeun, ...

Apple ngingetkeun: Jailbreak bahaya

Kuring boga kesan yén di Apple ti jaman ka jaman aranjeunna kedah halusinasi nalika aranjeunna ngagaduhan iPhone Jailbreaking atanapi klien ...

Unduh wallpaper iPhone OS 4

Dugi ka usum panas kuring sieun yén kami moal tiasa ningali iPhone OS 4 damel di terminal kami (sareng di ...

iPhone OS X 4.0

Dinten ayeuna, Apple ngenalkeun sistem operasi énggal pikeun platform iPhone, iPod Touch sareng iPad. Steve Jobs mimiti nyarios ...

IPad ngadukung radio FM

Tina iFixit aranjeunna nampilkeun sababaraha dinten ka pengker gambar tina prosés pembongkaran iPad, sareng berkat ieu ...

Dimana telepon abdi?

Nalika urang nyarios yén App Store pinuh ku aplikasi anu panasaran, éta sanés lulucon, sareng ieu salah sahijina….

Pendapat: iPad

Pirang-pirang dinten parantos kalangkung ti saprak iPad diluncurkeun, salah sahiji novelty éléktronik anu paling populér ...

Resep dahareun Peruvian tina iPhone anjeun

Naha anjeun resep masak atanapi nyobian masakan internasional anu béda? Naha anjeun ngagaduhan tamu sareng anjeun badé inovatif kalayan piring anu anjeun nyiapkeun? ...

Dimana Wally? pikeun iphone

Duka anu saé, pastina nalika anjeun masih murangkalih anjeun émut lalaki anu nganggo baju haneut beureum bodas ...

Kahareup iPhone

2 taun ka pengker urang ningali munculna iPhone munggaran, ku panangan Steve Jobs, ponsel anu revolusioner anu ...

Lemmings dina iPhone anjeun

Tiasa waé anjeun seueur anu émut kana tahapan mulia anu dialami PSX / PSOne, sareng éta berkat kaulinan ...

Tinjauan - HAWX

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun dina postingan anu sanés, di dieu kami nyandak anjeun HAWX, salah sahiji gim anu kami tiasa analisa sareng uji ...