HomePod

Deezer ngahiji kana HomePod

Deezer ngahiji kana HomePod. Anjeun ayeuna tiasa nyetél Deezer salaku panyadia musik standar anjeun sareng Siri bakal ngagunakeunana pikeun maénkeun lagu dina HomePod.