AppleCare + sayogi di Spanyol

Apple nambihan AppleCare + kanggo pangguna di Spanyol. Kalayan layar AppleCare + ieu ngarecah diantawis karusakan sanés anu katutup

Spotify vs. Apple

Spotify ngaréspon kasar ka Apple

Perebutan antara Spotify sareng Apple, parantos ngalaman épisode énggal dina réspon anu teguh Swédia parantos diterbitkeun dina pernyataan pang anyarna ti Apple

Apple Pay sayogi di Jerman

Sadayana sigana nunjukkeun yén peluncuran Apple Pay di Jérman caket sareng yén éta tiasa kajantenan dina sababaraha jam ka payun.

Tujuh trik penting pikeun Apple Watch

Kami ngajelaskeun tujuh fungsi Apple Watch anu anjeun kedah terang pikeun tiasa ngamangpaatkeun langkung saé tina naon anu ditawarkeun ku Apple Watch ka kami

Nguji HomePod dina basa Spanyol

Peluncuran HomePod ka ios 12 tungtungna nyandak basa Spanyol ka spéker pinter Apple, kami parantos diuji sareng kami ngajarkeun ka anjeun dina pidéo

WatchOS 5 Béta XNUMX Ayeuna Sayogi pikeun Pangembang

Agustus anu katukang ieu, éta parantos sabulan pinuh ku betas, hal anu henteu matak narik perhatian urang kusabab éta nyaéta bulan taun dimana Apple ngagaduhan yén Jalma-jalma ti Cupertino nembé nyayogikeun béta kasapuluh sayogi pikeun pangembang watchOS 5.

Rumah Sakit Apple Watch Series 3 reboot

Apple ngadaptarkeun genep modél Apple Watch anyar di Éropa

Kami kirang ti sabulan ti Apple ngenalkeun iPhone anyar na, panginten iPads sareng Mac anyar, sareng ampir anyar Apple Watches. Acara Apple parantos ngadaptarkeun genep Apple Watch anyar anu bakal janten anu bakal kami tingali dina presentasi bulan Séptémber salaku Seri 4 anyar

toko aplikasi

Aplikasi ios moal janten bagian tina program apiliasi iTunes

Kaseueuran toko online nawiskeun program apiliasi anu ngalangkungan perusahaan atanapi jalma anu kalebet tautan kana produk anu nampi Apple parantos ngirimkeun pernyataan ka pangguna tina program apiliasi Apple anu nyatakeun yén Dimimitian di 2018, aplikasi sareng pamésénan dina aplikasi na ti App Store sareng Mac App Store moal janten bagian tina program ieu.

Apple nyebarkeun pidéo anyar anu nyorot kakuatan iPhone X

Nalika aya kirang ti dua bulan kanggo urang ningali generasi salajengna iPhone, anu ti Cupertino, parantos ngaluncurkeun mesin Apple nawiskeun pengumuman anyar dimana urang tiasa ningali kakuatan anu ditawarkeun ku prosesor B11 AXNUMX