Apple TV

Perusahaan Florida ngagugat Apple

Gugatan hukum anyar anu tumiba ka Apple kusabab ngalanggar patén. Dina kasempetan ieu, perusahaan Florida ngagugat sistem anu dianggo ku Apple TV

Kumaha nyambungkeun iPhone ka TV

Pilarian kumaha nyambungkeun iPhone kana TV nganggo kabel atanapi tanpa kabel. Pendakan sadaya pilihan pikeun ningali eusi iPhone dina TV kami.

Apple Pay ayeuna sayogi di Taiwan

Nagara pamungkas dimana Apple Pay nembé badarat nyaéta Taiwan, nawiskeun dukungan kanggo 7 bank, diantarana urang mendakan anu ageung opat.