Infuse 5 diperbarui ku warta penting

Pembaruan panganyarna tina Infuse 5 nyandak urang kasaluyuan énggal pikeun tiasa maénkeun pidéo dina format DVD, diantara seueur kabaruan anu sanés

iScanPro, gratis kanggo waktos terbatas

Aplikasi iScanPro, gratis pikeun waktos anu terbatas, ngamungkinkeun urang pikeun nyeken dokumén kanggo engké tiasa nyimpen atanapi ngabagi dina format anu sanés.

Pitunjuk Kado pikeun Pangguna Apple

Kami masihan anjeun sababaraha ideu ku hadiah anu pangsaéna pikeun pangguna Apple. Asesoris pikeun Apple Watch, iPhone sareng iPad pikeun raos.

Apple ningkatkeun Poto Wéb iCloud

Numutkeun inpormasi ti MacMagazine, Apple nuju nyiapkeun sababaraha paningkatan pikeun aplikasi poto wéb iCloud na; langkung khusus pikeun ...