Ngeusi batre ku kartu tina iPhone

Ayeuna dimungkinkeun pikeun ngeusi batre ku kartu tina handphone anjeun. Anjeun ngan ukur peryogi anu maca kartu payleven saderhana sareng éta waé. Saderhana pisan sareng kaamanan maksimum

Kaulinan Plants vs Zombies 2

Tutuwuhan vs Zombies 2 ayeuna sayogi

Kaulinan strategi Plants vs Zombies 2 ayeuna sayogi di sakuliah dunya pikeun diunduh, éta gratis, tapi pikeun ngagunakeun kaahlian anjeun kedah mayar.

Splyce, aplikasi Spanyol anu nyapu

Splyce mangrupikeun aplikasi Spanyol anu ngamungkinkeun urang pikeun ngamangpaatkeun perpustakaan musik urang, nawiskeun seueur pungsionalitas.

Senang Luncat, dugi ka luhur

Senang Luncat mangrupikeun salah sahiji gim adiktif anu mana urang kedah ngagaduhan karakter gim pikeun ngahontal jangkung setinggi mungkin.

App saminggu: Wilujeng sonten!

Panerapan saminggu nyéépkeun kami waktos ieu buku interaktif pikeun barudak alit di bumi. Wilujeng wengi! éta bakal ngabantosan aranjeunna bobo.

Saminggu nganggo Mailbox. Pantes?

Kotak surat dipidangkeun salaku alternatif anu saé pikeun klien surat anu aya. Saatos sababaraha dinten diuji, naha éta pantes didagoan?

BTT Jauh, kendali Mac anjeun tina alat ios

BTT Remote mangrupikeun aplikasi pikeun OS X sareng ios anu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun gerakan multi-touch sareng ngendalikeun sistem operasi ti iPhone atanapi iPad.