Modeu poék datang ka YouTube

Versi wéb YouTube mimiti nunjukkeun parobihan pikeun nyarupaan penampilan aplikasi sélulér, mawa modeu poék anu ditunggu-tunggu.

Infuse 5 diperbarui ku warta penting

Pembaruan panganyarna tina Infuse 5 nyandak urang kasaluyuan énggal pikeun tiasa maénkeun pidéo dina format DVD, diantara seueur kabaruan anu sanés