kakuatan mofie xxl

Kami nganalisis mofie Powerstation XXL

Upami anu anjeun milari nyaéta batré anu luar biasa dina unggal jalan, pikeun ngagentos perjalanan anjeun ka colokan, tong ragu, anjeun peryogi mofie Powerstation XXL.

Plantronics ngabaru sababaraha headset na pikeun sadaya jenis pangguna

Plantronics mangrupikeun salah sahiji mérek favorit kami pikeun maturan produk kualitas dina harga anu lumayan, janten sok aya berita anu saé anjeun memperbarui plantronics anjeun ngabaruan sauntuyan headphone nirkabel ku produk anyar dina harga anu pikaresepeun sareng jaminan kualitas sora anu unggul

Soundbar Sonos Beam ayeuna sayogi pikeun 449 euro

Sababaraha minggu ka pengker kami nyebarkeun tulisan dimana kami nunjukkeun produk anu pangénggalna anu ditepikeun ku perusahaan Sonos, palang sora pikeun bar sora The Sonos Beam pikeun televisi ayeuna sayogi dijual di Spanyol pikeun harga 449 euro.

dual inCharge universal

inCharge, carjer universal sajati

Barudak di inCharge parantos nyiptakeun proyek anyar, kabel anu tiasa ngeusi batre Lightning, microUSB sareng alat USB-C dina waktos anu sami.

Foxconn ngumumkeun Mésér Belkin

Perusahaan Asia Foxconn parantos ngumumkeun mésér Belkin, salah sahiji pabrik utama asesoris anu disahkeun ku Apple pikeun iPhone, sareng sadayana perusahaan anu janten bagian na sapertos Wemo, Linksys sareng Phyn.

Kami kumpulkeun ulasan mimiti HomePod

Tinjauan munggaran ngeunaan HomePod nembongan sareng kami parantos milih anu pangsaéna, ngitung kesan anu munggaran saatos nguji speaker Apple sacara jero

HomePod bakal cocog sareng format lossless FLAC

Sanaos kanyataanna Apple henteu nawiskeun dukungan asli pikeun file dina format FLAC, spéker munggaran Apple henteu ngan ukur ngadukung format FLAC anu henteu rugi, tapi ogé format ALAC, anu mangrupikeun Apple propriétari sareng nawiskeun kami Similary anu kualitas.

LXORY Signature Ngenalkeun AirPower-Style Dual Qi Charger

Sedengkeun pangguna Apple ngantosan peluncuran AirPower, basis muatan nirkabel anu ngamungkinkeun urang ngeusi batre dugi ka 3 alat sasarengan, firma LXORY, parantos ngaluncurkeun produk anu sami pisan kalayan harga anu wajar pisan.