star21

Kabugaran band Star 21 tingalian

Kami nempatkeun gelang kabugaran Oaxis Star.21, ieu kacindekan kami ngeunaan pinggel anu ngabantosan anjeun pikeun ngahontal kahirupan aktip.

VitaStiq

Vitastiq, baju iPhone urang salaku dokter

VitaStiq ngamungkinkeun iPhone anjeun pikeun ngukur tingkat vitamin sareng mineral anjeun dina cara anu henteu ngaganggu sareng leres-leres henteu raoseun sakedik $ 99.

Aukey Power Bank

Tinjauan batré Aukey 8000 mah

Analisis batré Aukey Power Bank 8000 mah, produk anu bakal nyegah anjeun kehabisan otonomi dina iPhone, iPad atanapi alat sanés.

Pitunjuk Kado IPhone 2014

Pitunjuk Kado Natal pikeun iPhone

Pitunjuk pikeun kado Natal anu pangsaéna pikeun iPhone, kéngingkeun ideu pikeun kado anu aya hubunganana sareng hapé Apple di 2014.

Tinjauan Batré éksternal IPow 3200

Tinjauan batré éksternal iPow 3200 sareng dua palabuhan USB sareng kapasitas 3.200 mAh pikeun ngeusi batre iPhone, iPad atanapi sélulér atanapi alat sanés.

Carjer apel

Program gaganti charger iPhone lepat gratis

Apple nembé ngumumkeun yén éta parantos ngadeteksi masalah anu tangtu dina sababaraha modél pangecas iPhone anu disebarkeun di Éropa sareng éta bakal ngagentos haratis.

Genténg dina jalan

Tile mangrupikeun alat leutik anu anjeun sambungkeun kana barang-barang anjeun pikeun nyegah kaleungitan éta. Perusahaan ngumumkeun minggu kamari, ngalangkungan twitter, yén ratusan pesenan dikirim.

Masalah kabel kilat

Masalah kabel kilat korosi

Konektor kilat Apple ngalaman masalah serius kusabab ageman anu kaleuleuwihi anu tiasa janten akibat tina koneksi internal anu nunjukkeun korosi

Démonstrasi pidéo résistansi layar sapphire

Kalayan bukti anu jelas yén Apple ngarencanakeun ngagentos Gorilla Glass sareng safir pikeun mayungan layar iPhone 6, matak pikaresepeun ningali pidéo anu nunjukkeun kumaha tahan bahan ieu pikeun goresan.

Zoom iQ5, mikropon profesional leutik anu nyolok kana Kilat

Zoom iQ5 mangrupikeun mikropon kondensor stéréo pikeun ios anu nyambung ngalangkungan Kilat. Éta ngagunakeun mékanisme rotasi anu unik, ngamungkinkeun rékaman audio dina orientasi stéréo kénca-katuhu, naha dina potrét atanapi posisi lanskap.

iQi Mobile, carjer nirkabel pikeun iPhone

IQi Mobile mangrupikeun alternatif muatan anu ngagunakeun téknologi induksi. Pilihan anu saé kalayan, tapi peryogi masang alat alit anu kedah disumputkeun ku panutup.

Saidoka, dok iPhone anu spektakuler

Kalayan Saidoka ayeuna urang tiasa mopohokeun dok anu ngaganggu anu ngamungkinkeun urang boro-boro ngagunakeun alat kami bari ngeusi batre, ayeuna langkung gampang.