IOS 8.4.1 undeuran

Kami nawiskeun tautan unduh kanggo ios 8.4.1 anu Apple dileupaskeun siang ayeuna

IOS 8.4 undeuran

ios 8.4 parantos dileupaskeun ngan dua jam kamari sareng didieu anjeun gaduh sadayana tautan pikeun ngaunduh ipsw pikeun iPhone, iPad sareng iPod touch

Kibor ios 8.3 Emoji énggal

iOS 8.3 nyandak keyboard Emoji kalayan ikon anyar sareng sistem navigasi anu sanés. Kami nunjukkeun ka anjeun dina pidéo.

IOS 8.3 undeuran

Tautan unduhan resmi pikeun vérsi ios 8.3 énggal pikeun sadaya alat.

IOS 8.1.2 undeuran

Tautan unduh langsung tina firmware ios 8.1.2 pikeun unggal alat tina sérver Apple nyalira

Jailbreak? Henteu nuhun.

Saatos sababaraha taun ngémutan Jailbreak anu kedah dimungkinkeun, kuring parantos mutuskeun pikeun henteu nganggo éta. Abdi ngajelaskeun alesan kuring.

Setélan privasi anu disarankeun dina ios 8

Kalayan iPhone 6 anjeun tiasa ngawatesan sababaraha pilihan anu ngamungkinkeun panggunaan terminal langkung swasta, pikeun aranjeunna urang bakal ningali lima setélan dasar.

Kumaha cara angkat ti Android ka ios 8

Pindah ti Android ka ios henteu sesah, ngan ukur peryogi sababaraha léngkah pikeun mastikeun yén anjeun ngagaduhan sadaya kontén anu anjeun peryogikeun, hayu atuh pituduh anjeun.

Dimana Reel di ios 8?

Dimana ios lami 7 Reel? Entong hariwang anjeun henteu kaleungitan poto, kami bakal nyaritakeun kumaha aplikasi Poto anyar jalan di ios 8

ios 8

25 Fitur ios 8 luhur (II)

Dina bagian kadua tulisan ieu kami nganalisis sésa fungsi pangsaéna ios 8, sistem operasi énggal pikeun apel ageung pikeun iDevices anjeun

ios 8

25 Fitur ios 8 Top (I)

Kalayan ios 8 dina panangan urang urang parantos tiasa nyarios ngeunaan 25 fungsi anu paling saé tina sistem operasi ieu

Unduh tautan ios 8 versi akhir

Upami henteu anjeun tiasa ngaunduh ti iTunes iOS 8 versi akhir, kusabab server Apple na jenuh, di handap ieu kami nunjukkeun link download langsung kana IPSW

Unduh ios 8

ios 8 ayeuna sayogi kanggo diunduh

Anjeun ayeuna tiasa ngaunduh ios 8 kanggo iPhone sareng iPad. Pilarian terang kumaha cara masang ios 8 dina alat anjeun supados ngamutahirkeun kana sistem énggal mangrupikeun padamelan saderhana.

Jadwal ios 8

Méja kalayan waktos rilis ios 8

Iraha ios 8 kaluar? Pilarian terang waktos anu leres anjeun tiasa ngaunduh ios 8 kanggo iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun gumantung kana kota dimana anjeun cicing.

Fitur anyar aplikasi Mail di ios 8

Sababaraha dinten sateuacan sékrési iOS 8 mangrupikeun waktos anu saé pikeun diajar ngeunaan fitur-fitur anyar anu parantos ditambihan kana aplikasi Mail.

Tautan unduh ios 8 Béta 3

Apple ngamangpaatkeun kamari ngaluncurkeun béta katilu ios 8, ngajalankeun kasalahan sareng ngagancangkeun operasi sistem, kami nyayogikeun anjeun pikeun tautan unduh

Wallpaper anyar pikeun ios 8

Latar anyar pikeun ios 8, anu kami henteu tiasa ngantosan deui. Anjeun parantos ngagaduhan sababaraha resolusi luhur pikeun nempatkeun iPhone 5, 5s sareng 5c ​​anjeun.

Buku Kaséhatan

Ieu Healthbook, panerapan béntang ios 8

Healthbook mangrupikeun hal anu anyar dina ios 8 pikeun anu hoyong ngawas denyut jantung, kualitas bobo sareng parameter anu sanés. Pilarian terang kumaha jalanna