Moal aya Jailbreak pikeun alat 32-bit

Pangu parantos mastikeun yén alat 32-bit moal ngagaduhan, sahenteuna pikeun waktos ayeuna, Jailbreak pikeun iOS 9.3.3, sareng aranjeunna parantos ngalaksanakeunana dina akun Reddit énggalna.

IOS 9.3.2 undeuran

Kami nawiskeun anjeun tautan unduh kanggo ios 9.3.2, versi panganyarna tina ios 9 anu Apple nembe diluncurkeun sababaraha jam ka pengker.

Apple lirén nandatanganan ios 9.3

Apple kakarék lirén nandatanganan ios 9.3, janten upami anjeun gaduh masalah sareng alat anjeun sareng anjeun kedah malikeunana, anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun ka iOS 9.3.1

IOS 9.3.1 undeuran

Apple kakarék ngarilis versi anyar ios 9.3.1 ngalereskeun bug tina 9.3 sateuacanna. Unduhanna tiasa ...

Laju nyoko ios 9

Laju nyoko IOS 9 ngahontal 79%

Saatos stagnasi anu henteu aya paningkatan pangsa pasarna, ios 9 sakali deui ningali tingkat naékna sareng ngahontal 79%.

Apple vs. FBI: Privasi vs Kaamanan

Kajadian anu kajantenan di San Bernardino sareng paménta FBI ka Apple muka debat anu pikaresepeun ngeunaan naon anu kedah diamankeun, kaamanan atanapi karusiahan. 

ios 9.3

Apple ngaluncurkeun béta kadua ios 9.3

Apple parantos ngareuwaskeun urang sadayana kalayan diluncurkeun béta kadua ios 9.3 anu urang émut bakal sumping kalayan berita penting sapertos Night Shift.

IOS 9.3 Peuting Shift Alat nu cocog

Naha anjeun badé nganggo modeu wengi ios 9.3? Meureun anjeun teu tiasa. Lebetkeun sareng parios daptar alat anu cocog sareng Night Shift of iOS 9.3.

Tweaks cocog sareng ios 9 (V)

Daptar tweak pangénggalna cocog sareng ios 9 sareng Jailbreak anu ti guys ti Pangu dileupaskeun sababaraha minggu ka pengker

Apple parantos nyobian ios 9.2

Kami nembé nampi pembaruan ios 9.1, tapi Apple parantos nyobian versi salajengna, ios 9.2. Naon anu bakal dibawa versi anyar ieu?