Naon gunana iPad 2017 ayeuna?

IPad anyar 2017 ngagaduhan seueur elemen anu pikaresepeun sareng anu sanés henteu seueur. Naon gunana ngaluncurkeun modél ieu dina waktos anu tepat ieu?

Naha ieu diménsi iPad 5 salajengna?

Dokumén anyar anu dibocorkeun dina Internét nunjukkeun kami diménsi anu disangka tina iPad 5 anu tiasa ningali lampu sasarengan sareng iPad Mini 2 salami Oktober.