Kumaha carana milih téks dina iPad

Model anu béda tina iPad sareng ios 12 ngamungkinkeun urang sababaraha cara pikeun milih téks, sareng kami ngajelaskeun sadayana pikeun ngahémat waktos anjeun.

Unduh wallpaper iPad Pro anyar

Upami anjeun hoyong ngaraosan wallpaper énggal anu bakal sumping tina iPad Pro, dina tulisan ieu kami nempatkeun poto éta ku anjeun.

iPadX

IPad Pro Anyar dina WWDC

Jun Zhang (Rosenblatt) nembé ngumumkeun yén urang tiasa gaduh iPad Pro énggal dina sababaraha sasih dina Konperénsi Pamekar Seluruh Dunya yén Apple bakal ngayakeun minggu kahiji Juni di San Jose.

IPad Pro Anyar

IPad Pro anu anyar ngagaduhan layar 10,5 inci sareng kirang langkung bezel dibanding anu séjén. Sagalana sahingga kagunaan sareng portabilitas tiasa silih gandeng.