IPhone dina média

Peluncuran iPhone mangrupikeun hal anu ngaleuwihan wates naon waé. Resep atanapi henteu, éta mangrupikeun rujukan anu teu diragukeun tina pasar ...

Ieu tombol Imah anyar iPhone 7

Apple nampilkeun dina Keynote na tombol Home anyar anu bakal dilebetkeun kana iPhone 7. Entong sono naon tombol home anyar ieu sareng kumaha jalanna.

Ieu iPhone 7, sadaya fitur alat anyar

Modél anyar "jet black" tina iPhone parantos ngantepkeun urang sadayana bari teu tiasa nyarios, samentawis éta, ieu mangrupikeun berita ngeunaan iPhone 7 sareng fungsina.

Jam konci 7 Séptémber

Saatos konfirmasi resmi intina dina 7 Séptémber, kami nunjukkeun jadwal nagara-nagara anu nyarios Spanyol sareng kumaha urang tiasa nuturkeun éta

iPhone 7 Pro - Artos

Harga anu disangka tina iPhone 7 disaring

Kamungkinan harga iPhone 7 parantos dibocorkeun dina Weibo sareng, nalika ngarobahna, janten pikahariwangeun, langkung-langkung upami anu urang hoyongkeun nyaéta modél Pro.