Spotify sisi sareng Epic Games

Sapertos anu diarepkeun, Spotify, musuh anu nyatakeun kabijakan Apple, parantos nyatakeun dukunganna pikeun gerakan anu dilakukeun Epic Games.

Platform kaulinan Apple Arcade anyar

Harga bulanan Apple Arcade bakal 4,99 euro

Salaku média 9to5Mac parantos mendakan, harga Apple Arcade bakal 4,99 euro per bulan, éta bakal ngagaduhan bulan uji coba gratis sareng bakal cocog sareng Family Sharing