Aspal 9: Legenda, ayeuna sayogi di App Store

Saga Asphalt parantos janten salah sahiji anu pang populerna anu tiasa urang mendakan dinten ayeuna pikeun alat sélulér. Sanaos leres éta sanés Asphalt 9: Legends, sél balap mobil populér Gameloft, ayeuna sayogi kanggo diunduh gratis.

Apple nyebarkeun pidéo anyar anu nyorot kakuatan iPhone X

Nalika aya kirang ti dua bulan kanggo urang ningali generasi salajengna iPhone, anu ti Cupertino, parantos ngaluncurkeun mesin Apple nawiskeun pengumuman anyar dimana urang tiasa ningali kakuatan anu ditawarkeun ku prosesor B11 AXNUMX

Kolam renang Dr. Panda, gratis pikeun waktos terbatas

Ti dinten ayeuna sareng kanggo waktos anu kawates, urang tiasa ngaunduh gratis game Dr. Panda's Pool, aplikasi anu mana anu alit kedah ngurus 5 sato nalika aranjeunna mikaresep kolam renang kalayan sagala rupa anu dibutuhkeun.

Miitomo pamit pasti

Kaulinan Nintendo anu munggaran dina platform sélulér tungtungna pamustunganana kusabab saeutik kasuksésan anu aya dina dua taun anu parantos kalangkung ti saprak diluncurkeun.

Maénkeun Fortnite sareng iPhone X

Fortnite ayeuna sayogi kanggo ios sareng dina iPhone News kami parantos tiasa nguji éta. Kami nunjukkeun anjeun dina pidéo kumaha jalanna dina iPhone X

Sago Mini Friends, gratis kanggo waktos terbatas

Kaulinan gratis anu kami ningalikeun ayeuna, ditujukeun pikeun barudak leutik di imah antara umur 2 sareng 4 taun sareng disebat Sago Mini Friends, kaulinan pikeun barudak alit pikeun ngamimitian diajar sababaraha aspek dasar dina kahirupan.

Entong lumpat nganggo pedang plasma

Entong lumpat nganggo pedang plasma

"Don't Run With a Plasma Sword" atanapi "Don't Run With a Plasma Sword" mangrupikeun gim ngahibur pikeun ios anu ngagabungkeun humor, aksi sareng petualangan retro

25 kaulinan anu pangsaéna

Kaulinan pangsaéna di App Store

Pilarian 25 gim anu pangsaéna di App Store, pilihan judul pikeun iPhone anu anjeun henteu tiasa sono upami anjeun tukang kaulinan anu leres.

Kaulinan Hindia

Kaulinan indie pangsaéna pikeun iPhone

Kami nunjukkeun 9 kaulinan indie pangsaéna pikeun iPhone sareng iPad. Naha anjeun terang sadayana? Entong sono salah sahiji karya anu anjeun kedah maénkeun éta henteu.

Kaulinan mobil anu pangsaéna

Naon kaulinan mobil pangsaéna di App Store? Pilarian daptar ieu nganggo 12 gim balap pangsaéna kanggo iPhone sareng iPad.

Kaulinan retro anu pangsaéna pikeun iPhone

Dinten ieu kuring masihan anjeun pilihan anu singget sareng tilu gim retro anu pangsaéna pikeun iPhone, anu anjeun ayeuna mendakan remaster sareng anu bakal ngingetkeun seueur kenangan