Final Implengan VI ngadamel debut di iOS

Final Fantasy VI, "Éta dasarna nyaéta pembuatan ulang asli VI," koméntar Takashi Tokita, wawakil perusahaan Square Enix, tapi ku paningkatan anu ningkatkeun playable dina telepon sélulér.

Kaulinan Plants vs Zombies 2

Tutuwuhan vs Zombies 2 ayeuna sayogi

Kaulinan strategi Plants vs Zombies 2 ayeuna sayogi di sakuliah dunya pikeun diunduh, éta gratis, tapi pikeun ngagunakeun kaahlian anjeun kedah mayar.

Senang Luncat, dugi ka luhur

Senang Luncat mangrupikeun salah sahiji gim adiktif anu mana urang kedah ngagaduhan karakter gim pikeun ngahontal jangkung setinggi mungkin.

BTT Jauh, kendali Mac anjeun tina alat ios

BTT Remote mangrupikeun aplikasi pikeun OS X sareng ios anu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun gerakan multi-touch sareng ngendalikeun sistem operasi ti iPhone atanapi iPad.

Pantun Ikon

Ikon Pantun, gim pantun ti Gameloft

Ikon Pantun mangrupikeun gim Gameloft anu museur ka pamirsa awéwé anu badé ngarévolusi dunya mode di Paris sareng nyobian nepi ka sarébu potongan baju.

Wallpaper AngryBirds

Di dieu kami masihan anjeun sababaraha wallpaper anu hadé pikeun Angry Birds game pikeun iPhone anjeun. Anjeun tiasa ngaunduh sadayana di dieu. via

Aspal 6: Adrenalin, Sawangan

Aspal 6: adrénalin sanés gim balap has anjeun tina naon anu kuring tingali dina tés anu kuring tiasa lakukeun ...

Spiderman sayogi 1 Séptémber

Tungtungna Gameloft parantos mastikeun yén pertandingan anyarna, Spiderman Total Mayhem, bakal sayogi ti 1 Séptémber. A…

Tinjauan - HAWX

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun dina postingan anu sanés, di dieu kami nyandak anjeun HAWX, salah sahiji gim anu kami tiasa analisa sareng uji ...

Tinjauan - Ngudag Trivial

Perusahaan éléktronik anu kasohor, saatos nyandak kaulinan pikeun iPhone / iPod Touch sapertos The Sims 3, nampilkeun ...

Tinjauan - Meteor Blitz

Kalayan kontrol lemes, épék visual anu suksés pisan sareng dosis playability anu luhur, kami nampilkeun anjeun ulasan lengkep ...

Tinjauan - Agul Amukan

Sakali deui, masarakat Gameloft parantos ngantepkeun kami sareng sungutna kabuka. Kalayan Blades of Fury aranjeunna ngagaduhan ...