Spotify

Spotify ngahontal 113 juta palanggan

Jumlah palanggan anu diumumkeun ku Spotify, dimana aranjeunna ngaku gaduh 113 juta palanggan, ngamungkinkeun perusahaan naékkeun harga na ku 16%

Spotify vs. Apple

Spotify ngaréspon kasar ka Apple

Perebutan antara Spotify sareng Apple, parantos ngalaman épisode énggal dina réspon anu teguh Swédia parantos diterbitkeun dina pernyataan pang anyarna ti Apple

Daptar puter Musik Apple khusus

Apple Music ngagaduhan bos énggal

Gerakan panganyarna anu urang tingali dina jajaran Apple, mangaruhan Apple Music, dimana Oliver Schussser parantos janten sirah anyar jasa musik streaming Apple.