Tujuh trik penting pikeun Apple Watch

Kami ngajelaskeun tujuh fungsi Apple Watch anu anjeun kedah terang pikeun tiasa ngamangpaatkeun langkung saé tina naon anu ditawarkeun ku Apple Watch ka kami

WatchOS 5 Béta XNUMX Ayeuna Sayogi pikeun Pangembang

Agustus anu katukang ieu, éta parantos sabulan pinuh ku betas, hal anu henteu matak narik perhatian urang kusabab éta nyaéta bulan taun dimana Apple ngagaduhan yén Jalma-jalma ti Cupertino nembé nyayogikeun béta kasapuluh sayogi pikeun pangembang watchOS 5.

Rumah Sakit Apple Watch Series 3 reboot

Apple ngadaptarkeun genep modél Apple Watch anyar di Éropa

Kami kirang ti sabulan ti Apple ngenalkeun iPhone anyar na, panginten iPads sareng Mac anyar, sareng ampir anyar Apple Watches. Acara Apple parantos ngadaptarkeun genep Apple Watch anyar anu bakal janten anu bakal kami tingali dina presentasi bulan Séptémber salaku Seri 4 anyar

Pangsa pasar Apple Watch turun, sanaos jumlah kiriman naék

Apple Watch parantos ngabuktoskeun, pikeun saparapat anu sanés, janten alat pigeulang terlaris di dunya, sanaos kanyataanna perusahaan didamel di Numutkeun ka perusahaan analisis Canalys, jumlah unit Apple Watch anu parantos dikirim pikeun dijualna , parantos langkung ti dua kali, tapi pangsa pasar parantos ngaleutikan

Beta kagenep watcOS 4.3 ayeuna sayogi

Sababaraha jam saatos ngaleupaskeun béta kagenep ios 11.3, perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos ngaleupaskeun béta kagenep tina watchOS 4.3