Kumaha ngarobih rupa Apple Watch

Apple Watch ngagaduhan nomer telepon anu tiasa ditukeurkeun. Kami parantos terang inpormasi ieu sareng sanaos henteu leres-leres murah, dinten ayeuna kami bakal nunjukkeun kumaha ngarobahna.

Aplikasi Apple Watch

Aplikasi naon anu tos dipasang dina Apple Watch? Naon anu urang tiasa laksanakeun sareng aranjeunna?

Asesoris Apple Watch Pangsaéna

Apple Watch henteu acan dijual, tapi kami ngayakeun ulasan ngeunaan asesoris anu pangsaéna pikeun Apple Watch dugi ka ayeuna muka anjeun.

Apple Watch Sport

Harga Apple Watch: sadaya vérsi

Harga awal Apple Watch, anu parantos dipikaterang ku kami dina intina dinten ayeuna nyaéta $ 349, tapi éta bakal janten biaya vérsi dasarna waé.

Apple Watch

Sadaya inpormasi Apple Watch

Kami nunjukkeun anjeun sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng Apple iWatch anu diantos-antos anu tungtungna parantos disebat Apple Watch

Kairos, jam arloji asli

Jam tangan Kairos, jam tangan hibrid munggaran di pasar, mangrupikeun gabungan anu sampurna antara jam otomatis sareng jam tangan

Karikil iFixit

Jam Pebble ampir teu mungkin diropea

Arloji Pebble mustahil pikeun diperbaiki, anu ngahambat pangguna pikeun ngarobih batréna sareng kedah mésér anu anyar nalika henteu nawiskeun otonomi