Podcast 9 × 22: Android nganggo "kiyeu"

Podcast mingguan di mana urang nganalisis berita tina dunya téknologi kalayan perhatian khusus ka Apple. Kami nyarioskeun "Notch" dina Android, HomePod sareng berita penting anu sanés dina saminggu.

WWDC 2017

Tanggal kamungkinan WWDC 2018

Teu acan aya berita resmi, tapi sadayana nunjukkeun yén WWDC 2018 bakal lumangsung ti 4-8 Juni 2018 di McEnery Convention Center di San Jose.

Kami kumpulkeun ulasan mimiti HomePod

Tinjauan munggaran ngeunaan HomePod nembongan sareng kami parantos milih anu pangsaéna, ngitung kesan anu munggaran saatos nguji speaker Apple sacara jero

Sadaya berita dina ios 11.3 Béta 1

Apple parantos ngaluncurkeun Béta munggaran ios 11.3 kalayan parobihan anu penting sapertos Animoji énggal sareng paningkatan dina manajemen batré, sareng anu sanésna.

universal

Kahareup buku kontak disebutna Universale

Tungtungna urang tiasa gaduh aksés kana basis data universal, dimana urang tiasa mendakan nomer telepon naon waé, masing-masing atanapi perusahaan, pikeun tiasa ngahubungi iraha waé urang butuh, henteu paduli agenda smartphone urang.

LXORY Signature Ngenalkeun AirPower-Style Dual Qi Charger

Sedengkeun pangguna Apple ngantosan peluncuran AirPower, basis muatan nirkabel anu ngamungkinkeun urang ngeusi batre dugi ka 3 alat sasarengan, firma LXORY, parantos ngaluncurkeun produk anu sami pisan kalayan harga anu wajar pisan.

Tim Cook di India

Pamaréntah India nyiapkeun jalan pikeun muka Toko Apple

Pamaréntah India sacara substansi ngarobih jumlah investasi anu tiasa dilakukeun perusahaan asing di nagara éta, tina 49% dugi ka 100%, anu bakal ngamungkinkeun Apple muka Apple Store anu munggaran di nagara éta tanpa kedah ngajual produk pabrik.

Spotify iPhone

Spotify Nyanghareupan $ 1.6 Miliar gugatan

Wixen Music Publishing parantos ngagugat Spotify di pengadilan féderal di California kusabab maén lagu na tanpa lisénsi. Aranjeunna nyungkeun santunan 1.6 milyar dolar sareng tindakan pancegahan.

Amazon sareng Google parantos nurunkeun harga panyatur pinterna

Numutkeun ka sababaraha analis, duanana Google sareng Amazon parantos nurunkeun harga panyatur pinterna sateuacan sumping caketna HomePod, sahingga nunjukkeun yén janten analis mangrupikeun padamelan anu henteu meryogikeun ilmu anu hébat, sahenteuna aranjeunna henteu nunjukkeun sakumaha aslina hal ieu