Kumaha carana mayar sareng Apple Pay

Bank anyar anu ngadukung Apple Pay

Pikeun minggu kadua berturut-turut, Apple parantos ngalegaan jumlah bank anu didukung sareng lembaga kiridit, tapi waktos ieu di Rusia, Kanada sareng Jepang.

Google Maps ngabaru desain na

Google Maps ngarobih tata cara na sareng ngawangun skéma warna énggal. Kami ngajelaskeun berita anu nyusup dina vérsi anu anyar

Lampu bohlam Ikea HomeKit cocog lag

Sababaraha dinten ka pengker kami ngabagi sareng anjeun sadayana yén bohlam lampu Ikea janten berita utama kusabab kasaluyuan sareng HomeKit ...