Spekulasi kana harga iPhone 8

Harga naon anu tiasa dipibanda iPhone 8? Upami urang ningali kana gosip anu paling optimis, $ 899, tapi upami urang kana $ 999 anu paling pesimis.

Google Glass henteu maot

Google sigana parantos ngahirupkeun deui sareng Google Glass na saatos nampi pisan yén platform kanyataan Apple parantos dipiboga.

Apple TV

Perusahaan Florida ngagugat Apple

Gugatan hukum anyar anu tumiba ka Apple kusabab ngalanggar patén. Dina kasempetan ieu, perusahaan Florida ngagugat sistem anu dianggo ku Apple TV

Adobe bakalan nilar Flash di 2020

Perusahaan Adobe nembé ngaluarkeun pernyataan nyatakeun ngeunaan tungtung dukungan sareng pembaruan pikeun téknologi desain wéb Flash