Pareuman Facebook Stories ku tweak ieu

Diajar mareuman Cerita Facebook anu ngaganggu berkat jailbreak sareng tweak anu gratis anu bakal ngajantenkeun anjeun hilap ngeunaan tren sosial anyar ieu

Apple Pay ayeuna sayogi di Taiwan

Nagara pamungkas dimana Apple Pay nembé badarat nyaéta Taiwan, nawiskeun dukungan kanggo 7 bank, diantarana urang mendakan anu ageung opat.